Skip to main content

Upgrade Smallworld EL.GIS pentru DSO-ul care administrează rețeaua electrică din Varșovia

By September 18, 2017October 4th, 2017Energie electrică, Services, Smallworld, Smart Grid

Suntem bucuroși să anunțăm că echipa noastră a finalizat princiapala componentă de upgrade Smallworld EL.GIS la operatorul innogy Stoen (parte a grupului innogy). Soluția extinsă va deservi 350 de utilizatori în managementul rețelei electrice din Varșovia.

Smallworld EL.GIS a fost utilizat de innogy din 1998, înainte ca Electric Office să fie lansat. Anul trecut echipa noastră a lansat proiectul pentru extensiile El.GIS pentru a răspunde necesităților de business în creștere ale innogy.

Upgrade, migrare date și funcționalități noi

În timpul proiectului, EL.GIS a fost actualizat cu succes de la versiunea Smallworld 3.1 până la 4.3. Lucrările au inclus ajustarea modelului de rețea și migrarea a peste 6 milioane de obiecte (completate cu eficacitate de 99,7%). Echipa noastră a integrat, de asemenea, EL.GIS cu sistemul de fluxuri de documente BPM PP și a înlocuit aplicația in-house a lui innogy pentru gestionarea echipelor de teren cu extensii dedicate Smallworld Network Viewer. În prezent finalizăm integrarea Smallworld EL.GIS cu sistemul SCADA.

Echipa noastră a implementat, de asemenea, Network Viewer, Smallworld GeoSpatial Analysis și Smallworld GeoSpatial Server și a livrat noi licențe Smallworld Core și Commit.

innogy Stoen Operator și securitatea energetică a capitalei Poloniei

innogy Stoen operează sistemul de distribuție a energiei electrice din Varșovia și se ocupă de securitatea energetică a capitalei poloneze. Compania oferă energie pentru 964.000 de clienți din zona metropolitană Varșovia. Rețeaua de distribuție innogy este în mod constant extinsă și îmbunătățită. În prezent, rețeaua este formată din:

Power lines:

  • linii 220 kV (EHV)

aeriene: 8km (dublu circuit, cu un circuit operând pe 110 kV)

  • linii 110 kV (HV)

aeriene: 386 km (per circuit)
subterane: 92 km

  • linii 15 kV (MV)

aeriene: 294 km
subterane: 6998 km

  • linii 0,4 kV (LV)

aeriene: 1334 km (fără branșamente)
subterane: 5324 km (fără branșamente)

Substații cu tensiune de funcționare până la:

  • 220 kV: 1
  • 110 kV: 38
  • 15 kV: 6176

Aflați mai multe despre soluțiile noastre de la innogy

Globema Smart Geospatial Solutions Conference 2017

La Smart Geospatial Solutions Conference 2017 Paulina Lachowska și Szymon Gutkowski de la innogy au susținut prezentarea “From network infrastructure to business processes”. Paulina și Szymon au arătat cum sistemul Smallworld EL.GIS a oferit suport pentru innogy de-a lungul anilor. Aflați mai multe aici.