TERMOFICARE


Principalele orașe din Europa mențin rețele extinse care furnizează clienților rezidențiali, comerciali și industriali energie termică pentru încălzire centrală și apă caldă și, în timpul verii, de asemenea, aer condiționat.

Globema oferă soluții software integrate pentru distribuția energiei termice care permit managementul eficient al rețelelor de termoficare cât și calcule hidraulice. Portofoliul nostru de soluții include inventarierea completă a activelor rețelei, management deranjamente, soluții geomarketing, vizualizare date și instrumente-suport business cât și optimizare forță de muncă.

SOLUȚII pentru TERMOFICARe

Soluții Google Maps

Soluții Mobile Google Maps

Management echipe de teren

DH.GIS – Management Rețele Termoficare

ULTIMILE ȘTIRI GLOBEMA DIN TERMOFICARE

MENTENANȚĂ PREDICTIVĂ– CREARE ȘI IMPLEMENTARE MODEL DE PRODUCȚIE

By Energie electrică, fieldwork, operatiuni in teren, Petrol și gaze, Services, Smart Grid, Termoficare, WorkForce Management

În ultimele două articole despre mentenanță predictivă bazată pe AI, am  explicat procesul și diferența față de alte metode de mentenanță și am evidențiat două faze necesare pentru dezvoltarea modelelor de mentenanță predictivă. În acest articol …

Read More

REFERINȚE SELECTate din TERMOFICARE

DE CE GLOBEMA?

Expertiză și experiență specifică fiecărui domeniu

Globema are o experiență unică în domeniul termoficării. Datorită experienței pe termen lung în cooperarea directă cu diverși operatori de utilități, consultanții noștri cunosc și înțeleg procesele cheie de business și provocările.

Oriunde vă aflați, suntem aici pentru a vă ajuta

Activitățile noastre cheie, cum ar fi dezvoltarea de software, integrări, mentenanță și training, nu se limitează la o anumită locație! Globema oferă servicii la nivel global, atât de la distanță cât și la locația clienților.

Tehnologii mature, inovative, leader de piață

Sistemele noastre software geospațiale specifice fiecărei domeniu au fost dezvoltate, îmbunătățite și cu succes utilizate de către companiile de utilități încă din 1998, astfel că astăzi ele dispun de un set necontestat de funcționalități complete și avansate.

ȘTIAȚI CĂ?

70

Globema DH.GIS și aplicațiile web și mobile conexe sunt folosite pentru a gestiona, dezvolta și întreține rețelele de termoficare din peste 70 de orașe.

10

Peste 10 milioane de consumatori finali sunt conectați la rețelele de termoficare ce sunt modelate folosind Globema DH.GIS.

20

Globema are peste 20 de ani de experiență în dezvoltarea și implementarea de soluții specializate pentru companiile de termoficare.