PETROL ȘI GAZE


Companiile care administrează conducte se confruntă cu contrângeri guvernamentale de reglementare, constrângeri de mediu și situații sociale, precum și cu provocări care rezultă din încetinirea creșterii economice și îmbătrânirea infrastructurii și a personalului.

Globema oferă soluții software integrate pentru transportul și distribuția petrolului și gazelor care permit managementul eficient al rețelelor de petrol și gaze și efectuarea de calcule avansate. Portofoliul nostru de soluții include inventarierea completă a activelor rețelei, management deranjamente, optimizare forță de muncă, soluții geomarketing, vizualizare Big Data și hartă ca serviciu căt și instrumente suport pentru business.

SOLUȚII pentru petrol și gaze

Soluții Google Maps

Soluții Mobile Google Maps

Setul de aplicații Mobile Data Collector

Management echipe de teren

Smallworld Gas Distribution Office

Smallworld Global Transmission Office

ULTIMILE ȘTIRI GLOBEMA DIN PETROL ȘI GAZE

MENTENANȚĂ PREDICTIVĂ– CREARE ȘI IMPLEMENTARE MODEL DE PRODUCȚIE

By Energie electrică, fieldwork, operatiuni in teren, Petrol și gaze, Services, Smart Grid, Termoficare, WorkForce Management

În ultimele două articole despre mentenanță predictivă bazată pe AI, am  explicat procesul și diferența față de alte metode de mentenanță și am evidențiat două faze necesare pentru dezvoltarea modelelor de mentenanță predictivă. În acest articol …

Read More

CUM poate GLOBEMA ajuta organizația dvs.?

Globema oferă un portofoliu complet de servicii pentru implementarea și suportul soluțiilor specifice din domeniul petrol și gaze. În primul rând, conslutanții noștri analizează procesele de business astfel încât să poată recomanda mai târziu cea mai bună tehnologie care se potrivește nevoilor și cerințelor companiei dumneavoastră. Livrare soluției, integrarea și migrarea de date de rețea poate fi efectuată de către Globema sau în colaborare cu partenerul/partenerii locali. După instruirea utilizatorilor și administratorilor sistemului și go-live în producție, Globema începe să furnizeze mentenanță și suport pentru întreaga soluție (inclusiv integrare) de la distanță (remote) sau local, onsite.

aflați mai multe despre serviciile noastre

REFERINȚE SELECTate din petrol și gaze