ENERGIE ELECTRICĂ


Una dintre provocările cheie ale industriei energetice astăzi este de a îmbunătăți calitatea și fiabilitatea rețelelor electrice, împreună cu conectarea resurselor de generare distribuită inclusiv sursele de energie regenerabile (panouri fotovoltaice, hidrocentrale și turbine eoliene).

Globema oferă soluții software integrate pentru producția, distribuția și transportul energiei electrice care permit utilizarea datelor geospațiale și diverse tehnologii de comunicații pentru eficientizarea operațiunilor și a managementului rețelelor electrice și de a efectua calcule avansate.

 

Portofoliul nostru de soluții include inventarierea completă a activelor rețelei, software SmartGrid, management deranjamente, optimizare forță de muncă și soluții geomarketing cât și vizualizare date și instrumente suport pentru business.

SOLUȚII GEOSPAȚIALE SMART PENTRU ENERGIE

topologiann_divider

Topologia rețelelor de joasă tensiune

Colectarea eficientă a datelor pe teren folosind un asistent vocal și analiza imaginii

Physical Network Inventory

GE Smallworld PNI

Logical Network Inventory

GE Smallworld LNI

Soluții Google Maps

Soluții Mobile Google Maps

Setul de aplicații Mobile Data Collector

Management echipe de teren

Smallworld Electric Office

EL.GIS – Power Grid Management

ELGrid – Electric Grid Optimization

4RES – Renewables Production Planning

MGrid – Microgrid Management

iSKOL – Monitorizare Linii Aeriene de Înaltă Tensiune

GE PowerOn Advantage

ULTIMILE ȘTIRI GLOBEMA DIN DOMENIUL ENERGIEI

REFERINȚE SELECTATE DIN DOMENIUL ENERGIEI

DE CE GLOBEMA?

Expertiză și experiență specifică fiecărui domeniu

Împărtășim o experiență dovedită în domeniul producției, distribuției și transportului energiei electrice. Datorită experienței pe termen lung în cooperarea directă cu diverși operatori de utilități, consultanții noștri cunosc și înțeleg procesele cheie de business și provocările.

Oriunde vă aflați, suntem aici pentru a vă ajuta

Activitățile noastre cheie, cum ar fi dezvoltarea de software, integrări, mentenanță și training, nu se limitează la o anumită locație! Globema oferă servicii la nivel global, atât de la distanță cât și la locația clienților. Alianța strategică cu GE Energy permite de asemenea consultanților noștri să conducă și să participe la proiecte SmartGrid inovatoare în Europa și în restul lumii.

Tehnologii mature, inovative, leader de piață

Sistemele software geospațiale specifice fiecărui domeniu oferite de Globema și partenerii noștri au fost dezvoltate, îmbunătățite și cu succes utilizate în domeniul energiei de muți ani, astfel că astăzi dispun de un set de necontestat de funcționalități complete si avansate. Soluția GE Smallworld, implementată la peste o mie de clienți enterprise, este definită de către Gartner ca lider de piață în soluții geospațiale pentru utilități.

ȘTIAȚI CĂ?