Telecomunicații


Toți operatorii de telecomunicații și furnizorii de servicii se confruntă cu provocări fără precedent de creștere a concurenței, convergență și combinare a infrastructurii vechi cu evoluțiilele tehnologice rapide în domeniu. Operatorii de telecomunicații se confruntă, de asemenea, cu oportunități care rezultă din fuziuni și achiziții, revoluția NGN, cererile de mare capacitate pentru cloud computing și rețele sociale.

Soluțiile oferite și implementate de Globema în domeniul telecomunicațiilor sprijină operatorii de telecomunicații în gestionarea operațiunilor de zi cu zi cum ar fi: monitorizarea calității serviciilor, planificarea activelor rețelei, proiectare, mentenanță și managementul deranjamentelor, provizionarea serviciilor, automatizarea serviciilor din teren și altele. De asemenea oferim soluții pentru fluxuri de lucru, business intelligence și geomarketing.

suntem specializați în

ULTIMELE ȘTIRI GLOBEMA DIN TELECOM

referințe selectate din TELECOM și cATV

Soluțiile și serviciile oferite de Globema susțin activitatea a peste 50 de operatori de telecomunicații și de televiziune prin cablu din întreaga lume, inclusiv marii operatori naționali de telecomunicații, operatori de cablu multi-service, servicii de transport date, operatori de telefonie mobilă, furnizorii ISP locali și furnizorii de servicii de televiziune prin cablu.

DE CE GLOBEMA?

Expertiză și experiență specifică fiecărui domeniu

Globema are experiență dovedită în domeniul telecomunicațiilor și CaTV. Datorită experienței pe termen lung și în proiecte multiple în cooperarea cu operatorii de telecomunicații, consultanții noștri cunoasc și înțeleag procesele cheie de business și provocările.

Oriunde vă aflați, suntem aici pentru a vă ajuta

Activitățile noastre cheie, cum ar fi dezvoltarea de software, integrări, mentenanță și training, nu se limitează la o anumită locație! Globema oferă servicii la nivel global, atât de la distanță cât și la locația clienților.

Tehnologii mature, inovative, leader de piață

Sistemele software geospațiale specifice fiecărui domeniu oferite de Globema și partenerii noștri au fost dezvoltate, îmbunătățite și cu succes utilizate în domeniul telecomunicațiilor de peste 20 de ani, astfel că astăzi ele dispun de un set necontestat de funcționalități avansate.

Aflați mai multe despre modul în care clienții noștri telecom beneficiază de soluțiile software geospațiale inovatoare:

STUDIU DE CAZ EXATEL Exatel

Obțineți maxim de beneficii din Smallworld™ Network Inventory: Cum a reușit Exatel să gestioneze rețeaua și să livreze servicii de telecomunicații avansate pentru peste 1500 de clienți enterprise utilzând o soluție OSS end-to-end, pre-integrată.

AFLAȚI MAI MULTe
STUDIU DE CAZ EMITEL Emitel_logo

Beneficiile aduse de implementarea unui sistem de management al serviciilor în teren: Cum a reușit EmiTel să reducă numărul de tehnicieni în teren cu peste 40%, odată cu îmbunătățirea calității serviciilor?

AFLAȚI MAI MULTE

VIZUALIZAȚI PORTOFOLIUL NOSTRU DE PRODUSE TELECOM

Physical Network Inventory

GE Smallworld PNI

Logical Network Inventory

GE Smallworld LNI

Optical Network Atlas pentru PNI

Physical Route Manager pentru PNI

Optical Path Scheme pentru PNI

Radio Network Inventory pentru PNI

Cable TV Design pentru PNI

Service Inventory pentru PNI și LNI

Data Quality Tool pentru Smallworld GIS

Network Inventory Maintenance Support

Logical Browser pentru LNI

LNI-Connector

Soluții Google Maps

Soluții Mobile Google Maps

Setul de aplicații Mobile Data Collector

Management echipe de teren

Globema NetStork

NetStork

ȘTIAȚI CĂ?