Skip to main content

Topologia rețelelor de joasă tensiune – următorul produs din portofoliul nostru

By August 13, 2020December 11th, 2020Artificial Intelligence, Energie electrică, Mobile, Smart Grid

Administrați active de rețea din industria energetică? Căutați instrumente de încredere, intuitive pentru inventariere și verificare date din teren? Nu mai trebuie să depindeți de soluții tradiționale, complicate. Imaginați-vă avantajul unei aplicații mobile controlate de voce și gesturi, care vă permite să colectați în mod eficient date despre infrastructura de teren și să raportați actualizările acesteia. Faceți cunoștință cu aplicația LV Topology.

Colectarea datelor pe teren folosind AI

LV Topology folosește inteligența artificială pentru a recunoaște vorbirea, gesturile și imaginile și pentru a le clasifica automat. În acest fel reușește să colecteze date de la mai multe structuri energetice. Mai mult, lucrul cu aplicația este mai ușor datorită dicționarului cu termeni specifici din domeniul energetic, care este încorporat. Dacă aplicația are nevoie de utilizator pentru a clarifica un cuvânt, acesta poate face acest lucru utilizând ecranul tactil.

Ce putem spune despre datele colectate?

Un model de rețea predefinit, cu date și fotografii colectate pe teren, poate fi vizualizat în mod convenabil folosind aplicația web, o parte integrantă a instrumentului LV Topology. Poate fi încărcat și în sistemul ales de dvs., deoarece aplicația LV Topology exportă date în toate formatele standard.

Aflați cum compania dvs. își poate îmbunătăți eficacitatea datorită aplicației LV Topology.