Skip to main content

Taxify crește cu Google Maps

By September 8, 2017October 4th, 2017Google, Mobile

Știați că Taxify, platforma de ride-hailing (comenzi taxi) fondată în 2013, s-a dezvoltat cu Google Maps Premium Plan încă de la stadiul de startup? Astăzi, aplicația Taxify bazată pe Google Maps este utilizată de peste 2,5 milioane de clienți și este disponibilă în 18 țări (30 de orașe).

Taxify a construit o aplicație mobilă pentru rezervări rapide și ușoare. Soluția este conectată la serviciile backend care consumă API-urile Google Maps:

  • Geocoding API este utilizat pentru a transforma coordonatele într-o adresă stradală (aplicația găsește locația dvs. de preluare chiar dacă nu vă cunoașteți adresa exactă)
  • Places API pentru a găsi punctele de interes din apropiere
  • Directions API și Distance Matrix API sunt utilizate pentru rutare și pentru determinarea timpului estimat de sosire.

Compania a decis să-și construiască aplicația pe platforma Google Maps datorită API-urilor bine dezvoltate și ușor de utilizat, precum și a fiabilității și disponibilității ridicate a serviciului.

Urmăriți călătoria pe Google Maps

Cum functioneazã? Puteți vedea taxi-urile disponibile pe Google Maps și, după alegerea celui mai potrivit, puteți urmări live locația sa și ora estimată a sosirii.

Vă întrebați dacă Google Maps vă poate ajuta să vă dezvoltați afacerea? Contactați-ne

Taxify on Google_Maps

Aflați mai multe:

CE SUPERPUTERI FOLOSIȚI PENTRU ANALIZA DATELOR GEOSPAȚIALE? GLOBEMA PRINTRE CEI MAI APRECIAȚI PARTENERI GOOGLE CUM VĂ POATE AJUTA GOOGLE MAPS SĂ VĂ PLANIFICAȚI VACANȚELE?