Skip to main content

Echipele medicale de urgență mai sigure cu SWD PRM

By April 7, 2020July 15th, 2020Mobile, WorkForce Management

Acum câțiva ani am implementat Command Support System pentru Polish Emergency Medical Services (SWD PRMSystem Wspomagania Dowodzenia Państwowego Ratownictwa Medycznego). Sistemul este folosit de dispeceratele și serviciile de urgență din toată Polonia. În prezent, SWD PRM este utilizat în mod deosebit de intens, iar condițiile pandemiei au sporit cerințele care îi sunt impuse.

Anul acesta, Globema împreună cu Gabos Software este responsabilă pentru întreținerea și dezvoltarea ulterioară a sistemului SWD PRM. Recent, în cooperare cu Centrul Național de Monitorizare a Serviciilor Medicale de Urgență, am dezvoltat o extensie foarte importantă la funcționalitatea SWD PRM. În mai puțin de 3 zile de lucru neîntrerupt am reușit să implementăm noua funcționalitate care crește siguranța echipajelor și a pacienților în aceste condiții dificile.

Cum funcționează această extensie?

Noua funcționalitate avertizează automat că locul indicat al evenimentului este locația persoanei în carantină. Aceste informații sunt vizibile atât pentru dispecerat cât și pentru personalul medical de urgență, care poate fi pregătit în prealabil pentru a aplica toate procedurile legate de epidemia COVID-19.

Noua funcționalitate a SWD PRM a fost descrisă de Polish Medical Air Rescue pe website -ul lor și pe pagina Facebook.

Suportul acordat de Globema pe perioada pandemiei

De asemenea, am dori să vă reamintim că, pentru a îmbunătăți activitatea din teren în legătură cu pandemia, punem la dispoziție gratuit instrumentele noastre de Field Service Management pentru serviciile direct implicate în lupta împotriva coronavirusului. De asemenea, oferim reduceri la abonamente noi pentru companiile care efectuează sarcini și livrări în teren.