Studii de caz

Aflați mai multe despre poveștile de succes ale clienților noștri și vedeți cum vă puteți îmbunătăți afacerea cu sprijinul nostru.

Produs

Zona

Industrie

DBEST

Timp de livrare mai scurt, calitate îmbunătățită a serviciilor și costuri de operare mai mici. GeoTraxx sprijină DBEST, un producător și distribuitor polonez de mobilă

Aflați cum sistemul GeoTraxx a ajutat echipa DBEST să-și îmbunătățească întregul proces de livrare a mobilierului și calitatea serviciilor, redcucănd costurile aferente.

Află mai multe

Operatorul Stoen

Inteligența artificială a îmbunătățit recuperarea informațiilor despre servituțile din documente pe hârtie

Aflați cum AI i-a permis Operatorului Stoen să reducă timpul necesar pentru arhivarea manuală a documentelor și introducerea informațiilor în baze de date cu peste 60%.

Află mai multe

O companie de retail

Planificarea auditului de vănzări pentru 2000 de locații în 12 zile

Aflați cum instrumentele de optimizare ale Globema au ajutat o companie de retail să-și atingă obiectivele de business presante.

Află mai multe

O companie de telecomunicații

Introducerea soluției de mobilitate pe teren și reducerea costurilor operaționale la una din cele mai mari companii de telecomunicații

Aflați cum sistemul GeoTask, folosind algoritmi avansați, sprijină clientul nostru – unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicații din România – în programarea și gestionarea a mii de activități de teren zilnice și vizite la clienți precum și activități planificate de mentenață a rețelei.

Află mai multe

UPC Polonia

Eficacitate îmbunătățită a managementului rețelei și a procesului de gestionare a întreruperilor

Aflați cum sistemul GeoTask își folosește algoritmii avansați pentru a sprijini UPC Polonia în gestionarea a câteva sute de tehniceni de teren și în îmbunătățirea operațiunilor de întreținere a rețelei.

Află mai multe

QADRA Plus

Monitorizare GPS pe baza datelor Google Maps – studiu de caz QUADRA PLUS

Aflați cum QUADRA PLUS și-a dezvoltat sistemul de monitorizare GPS folosind Google Maps.

Află mai multe

O companie de design interior

O companie internațională de design interior folosește GeoTask pentru îmbunătățirea calității serviciului de asistență clienți

Aflați cum GeoTask a ajutat la îmbunătățirea activității dispecerilor, a personalului de teren și a consultanților, precum și a serviciilor pentru clienți în domeniul reclamațiilor și al livrării și instalării mobilierului.

GeoTask  |  Managementul Activitatilor de Teren  |  Design interior

Află mai multe

Enea Ciepło

Dezvoltarea unui sistem GIS și gestionarea activelor de rețea la o companie de termoficare

Aflați despre Enea Ciepło, o companie care folosește DH.GIS de 20 de ani. Sistemul sprijină Enea în gestionarea lucrărilor de teren, a rețelei de termoficare și multe altele.

Află mai multe

UPC

Cel mai bun sistem de adrese de business

Aflați cum Globema sprijină UPC în gestionarea datelor de adrese, deoarece calitatea acestora este cheia pentru gestionarea eficientă a investițiilor și a proceselor de afaceri ale companiei.

Află mai multe

Visimind

Automatizarea și optimizarea proceselor de control al datelor spațiale cu Platforma FME

Aflați cum Platforma FME a ajutat Visimind în procesul de colectare și procesare a unor cantități mari de date de rețea și, pe baza acestor date, a crea produse de înaltă calitate pentru rețelele electrice din Polonia.

Află mai multe

Livre

Cum a îmbunătățit Livre procesul de livrare cu GeoTraxx?

Aflați cum GeoTraxx, un sistem de optimizare a rutelor, i-a ajutat pe Livre să-și eficientizeze organizarea zilnică a sarcinilor și să își îmbunătățească semnificativ serviciul oferit clienților.

Află mai multe

Polenergia

Inventarierea de rețea susține dezvoltarea Polenergia bazată pe M&A

Aflați cum am standardizat gestionarea rețelei la unul dintre cei mai mari distribuitori de energie din Polonia și am organizat date despre 30 de zone care acoperă 11 mii de clienți.

Află mai multe

Netia

Smallworld implementat la Netia. Sistem de inventariere de rețea de ani de zile

Descoperiți cum, în ultimii 20 de ani, Smallworld a venit în ajutorul Netia să își dezvolte rețeaua, să își gestioneze infrastructura și să introducă servicii de ultimă generație.

Află mai multe

Exatel

Modul în care Exatel a îmbunătățit gestionarea end-to-end a infrastructurii sale de servicii de telecomunicații

Aflați cum Globema a sprijinit Exatel în implementarea Smallworld Network Inventory Solution pentru a răspunde provocărilor operatorului de telecomunicații.

Află mai multe

Visoro Group

Cum a automatizat Visoro Group task-urile manuale și încărcarea datelor folosind un singur script?

Aflați cum Visoro Group a folosit Platforma FME pentru a automatiza și accelera procesarea și integrarea datelor de 750 de ori.

Află mai multe

Grupa MTP

Economie de timp și reducerea cheltuielilor prin integrarea diferitelor sisteme și surse de date

Aflați cum MTP Group a realizat un flux de informații eficient între diferite departamente și clienți folosind o platformă de informații de date.

FME  |  Prelucrarea eficientă a datelor  |  Planificarea evenimentelor

Află mai multe