Studiu de caz

Aflați mai multe despre poveștile de succes ale clienților noștri și vedeți cum vă puteți îmbunătăți afacerea cu sprijinul nostru.

O companie de design interior

O companie internațională de design interior folosește GeoTask pentru îmbunătățirea calității serviciului de asistență clienți

Aflați cum GeoTask a ajutat la îmbunătățirea activității dispecerilor, a personalului de teren și a consultanților, precum și a serviciilor pentru clienți în domeniul reclamațiilor și al livrării și instalării mobilierului.

Află mai multe

Visimind

Automatizarea și optimizarea proceselor de control al datelor spațiale cu Platforma FME

Aflați cum Platforma FME a ajutat Visimind în procesul de colectare și procesare a unor cantități mari de date de rețea și, pe baza acestor date, a crea produse de înaltă calitate pentru rețelele electrice din Polonia.

Află mai multe

UPC

Cel mai bun sistem de adrese de business

Aflați cum Globema sprijină UPC în gestionarea datelor de adrese, deoarece calitatea acestora este cheia pentru gestionarea eficientă a investițiilor și a proceselor de afaceri ale companiei.

Află mai multe

Livre

Cum a îmbunătățit Livre procesul de livrare cu GeoTraxx?

Aflați cum GeoTraxx, un sistem de optimizare a rutelor, i-a ajutat pe Livre să-și eficientizeze organizarea zilnică a sarcinilor și să își îmbunătățească semnificativ serviciul oferit clienților.

Află mai multe

Exatel

Modul în care Exatel a îmbunătățit gestionarea end-to-end a infrastructurii sale de servicii de telecomunicații

Aflați cum Globema a sprijinit Exatel în implementarea Smallworld Network Inventory Solution pentru a răspunde provocărilor operatorului de telecomunicații.

Află mai multe

Polenergia

Inventarierea de rețea susține dezvoltarea Polenergia bazată pe M&A

Aflați cum am standardizat gestionarea rețelei la unul dintre cei mai mari distribuitori de energie din Polonia și am organizat date despre 30 de zone care acoperă 11 mii de clienți.

Află mai multe

Netia

Smallworld implementat la Netia. Sistem de inventariere de rețea de ani de zile

Descoperiți cum, în ultimii 20 de ani, Smallworld a venit în ajutorul Netia să își dezvolte rețeaua, să își gestioneze infrastructura și să introducă servicii de ultimă generație.

Află mai multe

Visoro Group

Cum a automatizat Visoro Group task-urile manuale și încărcarea datelor folosind un singur script?

Aflați cum Visoro Group a folosit Platforma FME pentru a automatiza și accelera procesarea și integrarea datelor de 750 de ori.

Află mai multe

Grupa MTP

Economie de timp și reducerea cheltuielilor prin integrarea diferitelor sisteme și surse de date

Aflați cum MTP Group a realizat un flux de informații eficient între diferite departamente și clienți folosind o platformă de informații de date.

FME   |   Prelucrarea eficientă a datelor  |  Planificarea evenimentelor

Află mai multe