OSS ȘI INVENTARIERE REȚELE

CE ESTE OSS?

Operations Support System (OSS) este prin definiție un set de aplicatii software specializate conectate împreună și integrate cu alte elemente de IT și de rețea ale unui furnizor de servicii de telecomunicații.

Globema oferă soluții din clasa OSS construite în jurul GE Network Inventory System. Solutia noastra include o serie de module add-on funcționale COTS pentru  Physical & Logical Network Inventory care permit data discovery și reconciliere automatizată din și cu sistemele NMS, asigură calitatea datelor, raportarea de modificări / reconfigurări ale rețelei de către tehnicieni direct de pe teren, inventarierea  serviciilor și multe altele. Soluția include de asemenea un sistem specializat de management al forței de muncă ce permite automatizarea și optimizarea operațiunilor de service pe teren. Nu în ultimul rând, aplicații web bazate pe Google Maps care permit utilizatorilor business să vizualizeze, să integreze și analizeze datele spațiale din diverse surse, ceea ce deschide noi oportunități de marketing și suport pentru vânzări.

Solutia completă permite operatorilor telecom să gestioneze întregul ciclu de viață al operațiunilor și serviciilor de rețele și să eficientizeze procesele cheie de business.

principalele COMPONENTe ale GLOBEMA OSS

GE Smallworld Network Inventory

Globema oferă cel mai bune soluții din categoria design de rețea de fibră optică, provizionare servicii și management al activelor rețelelor de telecomunicații  pe baza platformei GE Smallworld Network Inventory (SNI) – inventarierea fizică și logică de rețea (Physical and Logical Network inventory). SNI este un portofoliu de produse lider de piață, extrem de scalabile, care oferă o imagine end-to-end a rețelelor multi-vendor și multi-tehnologie. Soluțiile implementate acoperă serviciile de rețea logice, fizice și de Resurse dar și alte componente suplimentare.

PHYSICAL NETWORK INVENTORY

GE Field Force Automation (FFA)

Field Force Automation de la GE Energy este o platformă de management al serviciilor desfășurate în teren, bazata pe componente și tehnologii avansate, dezvoltată pe baza experienței utilizării timp de mulți ani în producție.  FFA este o soluție completă potrivită pentru toate tipurile de Resurse de servicii — atât pentru lucrări simple cât și pentru lucrări complexe. FFA poate rezolva provocări reale de business pentru o gamă largă de servicii  asociate proceselor de business cum sunt: crearea de cereri de servicii, planificarea și dispecerizarea echipelor de teren, oferind de asemenea vizibilitate operațională, urmărirea și monitorizarea SLA-urilor (Service Level Agreements), gestionarea inventarului de piese de schimb și capabilități mobile avansate pentru compania dvs.

Aflați mai multe despre FFA

servicii PROFESIONALE pentru operatorii TELECOM

DE CE GLOBEMA?

Expertiză și experiență specifică fiecărui domeniu

Globema are experiență dovedită în domeniul telecomunicațiilor și CaTV. Datorită experienței pe termen lung și în proiecte multiple în cooperarea cu operatorii de telecomunicații, consultanții noștri cunoasc și înțeleag procesele cheie de business și provocările.

Oriunde vă aflați, suntem aici pentru a vă ajuta

Activitățile noastre cheie, cum ar fi dezvoltarea de software, integrări, mentenanță și training, nu se limitează la o anumită locație! Globema oferă servicii la nivel global, atât de la distanță cât și la locația clienților.

Tehnologii mature, inovative, leader de piață

Sistemele software geospațiale specifice fiecărui domeniu oferite de Globema și partenerii noștri au fost dezvoltate, îmbunătățite și cu succes utilizate în domeniul telecomunicațiilor de peste 20 de ani, astfel că astăzi ele dispun de un set necontestat de funcționalități avansate.

Aflați mai multe despre modul în care clienții noștri telecom beneficiază de soluțiile software geospațiale inovatoare:

STUDIU DE CAZ EXATEL Exatel

Obțineți maxim de beneficii din Smallworld™ Network Inventory: Cum a reușit Exatel să gestioneze rețeaua și să livreze servicii de telecomunicații avansate pentru peste 1500 de clienți enterprise utilzând o soluție OSS end-to-end, pre-integrată.

AFLAȚI MAI MULTE
STUDIU DE CAZ EMITEL Emitel_logo

Beneficiile aduse de implementarea unui sistem de management al serviciilor în teren: Cum a reușit EmiTel să reducă numărul de tehnicieni în teren cu peste 40%, odată cu îmbunătățirea calității serviciilor?

AFLAȚI MAI MULTE

SOLUȚII GEOSPAȚIALE pentru TELECOM

Data Center Manager pentru Physical Network Inventory

Physical Network Inventory

GE Smallworld PNI

Logical Network Inventory

GE Smallworld LNI

Optical Network Atlas pentru PNI

Physical Route Manager pentru PNI

Optical Path Scheme pentru PNI

Radio Network Inventory pentru PNI

Cable TV Design pentru PNI

Service Inventory pentru PNI și LNI

Data Quality Tool pentru Smallworld GIS

Network Inventory Maintenance Support

Logical Browser pentru LNI

LNI-Connector

Soluții Google Maps

Soluții Mobile Google Maps

Setul de aplicații Mobile Data Collector

Management echipe de teren

Globema NetStork

NetStork