SOLUȚII SMART GRID

Cum energia regenerabilă devine un procent tot mai mare din energia totală produsă la nivel global, impactul acesteia asupra calității și fiabilității rețelei electrice devine tot mai presant - în special pentru operatorii de sisteme de distribuție și de transport.

Globema livrează soluții specializate de software care sprijină construirea și întreținerea rețelelor inteligente, cu funcționalități de gestionare optimă a infrastructurii rețelei de distribuție, calcule tehnice avansate (bazate pe date statice și dinamice, dar și de la AMI), prognoză și planificare a producției de energie din RES, control și reglare a nivelurilor de tensiune și putere reactivă, precum și mecanisme de răspuns activ la cererea de energie.

SOLUȚII SMART GRID

GeoTask Planner Portal

Planificarea automată a rutelor de livrare

topologiann_divider

Topologia rețelelor de joasă tensiune

Colectarea eficientă a datelor pe teren folosind un asistent vocal și analiza imaginii

Management echipe de teren

EL.GIS – Power Grid Management

ELGrid – Electric Grid Optimization

4RES – Renewables Production Planning

MGrid – Microgrid Management

iSKOL – Monitorizare Linii Aeriene de Înaltă Tensiune

GE PowerOn Advantage

EXPERIENȚĂ

Globema a livrat solutii geospațiale la peste 50 de companii de utlități în Europa și în străinătate. Expertiza noastră în GIS, WFM, DMS / OMS și sisteme SCADA, precum și experiența dovedită în dezvoltarea și implementarea de soluții software specializate pentru sectorul energetic, pentru a garanta implementări profesionale și suport software eficient în roll-out pentru proiecte SmartGrid și de contorizare inteligentă.

ULTIMILE ȘTIRI GLOBEMA DIN DOMENIUL SMART GRID

MENTENANȚĂ PREDICTIVĂ– CREARE ȘI IMPLEMENTARE MODEL DE PRODUCȚIE

By Energie electrică, fieldwork, operatiuni in teren, Petrol și gaze, Services, Smart Grid, Termoficare, WorkForce Management

În ultimele două articole despre mentenanță predictivă bazată pe AI, am  explicat procesul și diferența față de alte metode de mentenanță și am evidențiat două faze necesare pentru dezvoltarea modelelor de mentenanță predictivă. În acest articol …

Read More