GIS/CAD Data Conversion

Datele spațiale au devenit critice pentru fiecare organizație, conducând la luarea unor decizii și la planificare mult mai precise. Dar pe măsură ce crește importanța datelor spațiale, standardele aflate în schimbare și gama în continuă creștere de formate au devenit o mare provocare. Cu suita software FME, lider de piață, și cu uneltele și expertiză Globema în prelucrarea datelor, interoperabilitatea datelor spațiale nu mai reprezintă o problemă!

CONVERSIA DATELOR GIS/CAD – CONVERSIE RAPIDĂ de DATE între cele 325 de formate suportate de fme

Formatele de date incompatibile sunt un obstacol major în calea transferului datelor între aplicații. Aceste provocări pot fi depășite ușor cu ajutorul capabilităților de neegalat ale FME de transformare și conversie a datelor. FME vă permite să translatați și transformați în mod eficient datele pentru a fi utilizate în aproape orice soluție software.

FME acoperă peste 325 de formate de date spațiale sau ne-spațiale (incluzând cele mai populare ca DWF / DWG, Smallworld, Bentley Microstation Design, ESRI Shape, GeoTIFF, MapInfo TAB, Oracle Spatial). Cu mai mult de 400 de transformatoare și suport pentru mai mult de 5300 de sisteme de coordonare diferite, FME vă oferă o flexibilitate nelimitată pentru a manipula geometria și atributele datelor spațiale. Datele nu sunt disponibile numai pentru editare, dar pot fi, de asemenea, partajate. FME îmbunătățește, de asemenea, procesul de control al datelor și asigurarea calității.

Suita de aplicații FME este lider de piață pentru software ETL (Extract, Transform, Load)

Astăzi FME este tehnologia dominantă pentru transformarea de date spațiale, fiind în mod constant dezvoltat și îmunătățit. FME Desktop și FME Server sunt soluțiile care stau la baza unui număr din ce în ce mai mare de tehnologii geospațiale ale multor furnizori de aplicații de date spațiale. Este folosit de zeci de mii de clienți din întreaga lume într-o gamă largă de industrii.

OBțineți o cotație pentru FME!      CONTACți-ne

AVEȚI PROBLEMe cu datele SPAțIALe? vă putem ajuta!

Globema oferă o gamă completă de servicii legate de implementarea și utilizarea FME. Oferim suport tehnic, transfer de cunoștințe și training, dezvoltare de software si consultanță în implementare. Deținem certificări FME Certified Trainer și FME Certified Professional, confirmând cele mai mari abilități în utilizarea FME. O echipă de experți – practicieni în utilizarea FME – care are atât cunoștințe aprofundate cît și experiență vastă în domeniul tehnologiei informației și gestionarea datelor spațiale.

suita de produse FME

FME Flow (Server)

FME Form (Desktop)