Sistemul de Inventarere al Rețelei utilizat de ani de zile. Povestea colaborării Globema și Netia

By September 2, 2020December 11th, 2020Smallworld, Telecomunicații

1997 a fost anul în care Globema și-a început parteneriatul cu Netia, unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicații din Polonia. Am furnizat Netia sistemul de inventariere de rețea (NIS) bazat pe GE Smallworld și, în toți acești ani, a fost dezvoltat în funcție de nevoile companiei. NIS a devenit treptat o parte semnificativă a operațiunilor Netia. Acest lucru a fost posibil datorită scalabilității și integrării sale cu alte sisteme.

Dacă doriți să aflați despre:

 • Un parteneriat de afaceri pe termen lung
 • Implementarea pe scară largă a sistemului de inventar al rețelei
 • Dezvoltarea tehnologiei operatorului de la concesiune până la modernizarea rețelei pentru FTTH / FTTB

…atunci citiți textul scris de Jacek Świtalski, Project and Process Optimization Manager la Netia.

DESCĂRCAȚI STUDIUL DE CAZ

  Numele dvs. (obligatoriu)

  Adresa email (obligatoriu)

  Prin prezentul document imi dau consimtamantuI pentru SC Globema RO SRL sa-mi trimita informatii despre oferta Globema utilizand echipamente de comunicatie electronica.
  Prin urmare, voi lua la cunostinta ca: * Administratorul datelor mele personale este SC Globema RO SRL (Baneasa Offices, str. Pechea 32-36, sect.1, Bucuresti, Romania), inmatriculata la Registrul Comertului in orasul Bucuresti sub numarul J40/14711/2007, CUI RO22203367. * Pot sa contactez Administratorul in scris la adresa str. Pechea 32-36, sect.1, Bucuresti, Romania sau prin e-mail: gdpr@globema.com * Datele mele personale sunt prelucrate numai pentru scopurile de marketing si serviciile Globema, in conformitate cu art. 6 par. 1 din GDPR, privind necesitatea procesarii in scopuri care rezulta din interesele legitime ale Administratorului. * Datele mele personale nu sunt profilate. * Datele mele nu vor fi comunicate altor terți decât societăților afiliate (Globema Sp. z o.o., Globema CS s.r.o) și părților autorizate prin lege. * Datele mele personale sunt stocate pentru o perioada de timp necesara pentru scopuri de marketing sau pana cand ma voi dezabona din lista de abonati. * Am dreptul de a accesa, rectifica, sterge, limita prelucrarea datelor mele personale, dreptul de a-mi transfera datele personale si de a obiecta procesarea acestora. * Am dreptul sa depun o plangere la o autoritate de supraveghere daca consider ca prelucrarea datelor mele personale incalca regulamentul general privind protectia datelor din 27 aprilie 2016.

  Introduceti codul de mai jos in casuta libera:
  captcha