TRAINING PROFESIONAL

Globema ofera training specializat profesional pentru toată gama de soluții livrate. Putem livra cursuri de formare pentru utilizatori de sisteme, administratori sau programatori pentru tehnologiile Google GEO, FME, GE Field Force Automation, Smallworld, Oracle și PowerOn Fusion technologies.

TRAINING SMALLWORLD

Globema este Smallworld Authorized Training Center™. Oferim o varietate de cursuri Smallworld în întraga lume. Sesiunile se pot desfășura la cerere, atât în centrul nostru de formare cât și la sediul clientului. Cursurile standard de formare Smallworld se bazează pe funcționalitatea produselor standard: Smallworld Core Spatial Technology, Smallworld Internet Application Server (SIAS), etc. De asemenea, oferim cursuri pentru Physical Network Inventory, Logical Network Inventory și alte aplicații specific pe domenii din suita Smallworld Office Suite. Cursurile se bazează pe exemple realizate în aplicații și bazele de date demonstrative oferite împreună cu aceste produse, de multe ori cu adăugarea de funcționalități specifice clientului.

Mai multe informații la: info@globema.ro

TRAINING FME

Globema deține FME Certified Trainer Certificate. Acest lucru confirmă expertiza companiei noastre și specializarea în conversia și migrarea datelor spațiale, dincolo de mediul Smallworld.

Abilitățile și capabilitățile echipei Globema în implementarea și utilizarea FME software garantează cursuri de formare profesionale și eficiente. Experții noștri FME au cunoștințe aprofundate cu privire la produs și experiență dovedită în gestionarea diferitelor tipuri de date spațiale.

Mai multe informații la: fme@globema.ro

Experiența Globema în training software specializat

Încă din 1997 Globema a livrează traininguri specializate profesionale Smallworld, FME, Google GEO și alte cursuri de formare profesională pentru peste o mie de utilizatori finali. Am efectuat cursuri de formare în limba engleză și alte limbi în mai multe țări europene, Statele Unite ale Americii și în Indonezia. Contactați-ne pentru referinte.