SERVICii GOOGLE GEO

Accesul facil la informații geografice, posibilitățile de stilizare și prezentarea simplă a datelor spațiale pot îmbunătăți considerabil procesele de business și pot aduce beneficii semnificative. Soluțiile specializate construite pe platforme Google GEO pot fi utilizate pentru operațiuni interne de zi cu zi, precum și pentru activitățile de marketing și vânzări. Cheia succesului este implementarea eficace susținută de cunoștințe, experiență și expertiză în domeniul soluțiilor geospațiale.

GLOBEMA oferă setul complet de servicii dezvoltare software pentru tehnologiile GOOGLE MAPS și google EARTH

google_services

Aflați mai multe despre gama larga de produse Google GEO, și descoperiți cum pot fi folosite soluțiile specializate construite pe platforme Google GEO pentru operațiunile interne de zi cu zi, precum și pentru activitățile de marketing și vânzări.

PARTENERIATUL GLOBEMA CU GOOGLE

Globema utilizează tehnologia Google Maps pentru a reprezenta date de rețea pentru companii de termoficare, energie și sectorul telecomunicațiilor încă din 2009. În prezent, Globema dezvoltă aplicații Google Maps & Earth pentru o varietate de industrii (retail, logistică, turism, servicii bancare și multe altele) ca Reseller Autorizat al produselor Google GEO pentru clientii enterprise din Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

Doriți să aflați mai multe despre partenerii noștri?

PARTenerii noștri