Migrare și captură date

Migrarea de date este un proces cheie de luat în considerare la adoptarea oricărui sistem nou.Informaţiile curente referitoare la resursele reţelei sunt cruciale in cadrul luării de decizii asupra investiţiilor inteligente asigurând livrarea eficientă şi controlul serviciilor.Într-adevar, datele de reţea sunt bunurile cele mai importante în cadrul companiilor de transmisie si distribuţie

captură date în sistemele inventariere rețele

Un proiect de captură de date este complex datorită volumului mare de date, surselor distribuite de date (hârtie și documente electronice) și calității și fiabiltății de multe ori scăzute a documentației disponibile cee ace conduce la necesitatea de a colecta date din teren.

Globema are o echipă experimentată, care a organizat și gestionat proiecte de achiziție și de migrare de date. Soluțiile noastre pentru migrarea datelor automatizează și eficientizează procesele de migrație de date printr-o combinație de tehnologie, metodologie și servicii. Lucrăm cu o metodologie dovedită de migrare a datelor bazată pe cele mai bune practice și oferim servicii end-to-end pentru acestea.

livrare și încărcare hărți, IMPLEMENTArea sistemelor de coordonate potrivite

Putem face recomandări privind alegerea resurselor cartografice adecvate. Acordăm suport clientului în faza de negociere și de cumpărare de hărți adecvate.

Definim sistemul de coordonate corespunzător fiecărei țări în mediul Smallworld. Avem soluții pregătite pentru piețele din România, Ungaria, Polonia, Cehia și Slovacia. Vom defini sistemele locale, pe baza documentației de la centrele de Geodezie și Cartografie. Vă garantăm o tansformare a mapării corectă între sistemele de coordonate.

migrare AUTOMATă și MANUALă a DATelor

Realizăm migrarea datelor din orice structură de date disponibilă în format electronic, în Smallworld sau alte baze de date. Utilizăm FME Safe Software, precum și, de asemenea, căteva loadere de date GIS complete dezvoltate de noi.

De asemenea, executăm sau supervizăm introducerea manuală a datelor geometrice (vectorizare) și alfanumerice din hărți, diagrame, și alte surse de hârtie. Folosim proceduri de control al calității și teste de recepție pentru proiecte de intrare. Susținem și implementăm procesul de colectare a datelor din teren cu ajutorul aplicațiilor mobile. Am dezvoltat o procedură pentru colectarea datelor din teren și instruirea tehnicienilor de teren.

EXPERIENță

Am finalizat peste 100 de proiecte mai mici sau mai mari de migrare date pentru clienții din domeniul telecomunicațiilor și din utilități. Experiența noastră se bazează pe migrarea a peste 10.000 de documente pe hârtie și din surse digitale în peste 10 milioane de obiecte cu 100 de milioane de atribute.