DEZVOLTARE SOFTWARE

Oferim servicii de dezvoltare de aplicații personalizate, inclusiv reengineering, testare și refactoring. Prin analizarea temeinică a cerințelor dvs. de business, precum și cerințele din industriei și ale produselor, vă putem oferi soluții software cu costuri competitive, scalabile și robuste.

Globema are două Centre de Dezvoltare Software, cu 5 Laboratoare R&D axate pe industrii specifice și aplicații specifice fiecărei industrii. Suntem specializați în proiectarea și dezvoltarea sistemelor geospațiale enterprise, precum și a soluțiilor pentru suportul  fluxurilor de lucru și analaizelor de business. Globema oferă gama completă de servicii de dezvoltare software, de la outsourcing la ciclul complet de proiectare și programare a aplicațiilor mobile, desktop și web.

  Cele mai înalte standarde de dezvoltare de software

Atât procesul nostru de dezvoltare software cât și standardul nostru de suport tehnic și mentenanță sunt certificate ISO. De peste 15 ani cooperăm continuu cu clienții cheie enterprise și realizăm proiecte R&D co-finanțate de Uniunea Europeană.

   Aplicații specializate

Consultanți Globema contribuie la dezvoltarea strategiilor de dezvoltare de software, conceptelor de design și planurilor de acțiune care permit îndeplinirea cerințelelor de realizare a sistemelor moderne OSS / BSS, Network Inventory, Asset Management și Workforce Mangement.

  Îmbunătățiri funcționale ale sistemelor

Livrăm îmbunătățiri funcționale solicitate la cerere. Suntem specializați în customizări GE Smallworld GIS și add-on-uri, precum și în aplicații și tehnologii Java, Oracle, mobile și web-based.

   Integrare cu alte sisteme

Integrăm soluțiile noastre cu arhitectura IT exisitentă la client, inclusiv: ERP, SCADA, BSS / OSS, facturare, flux de lucru, CRM etc. Folosim instrumente standardizate, cum ar fi GE GeoSpatial Server și SAP Business Interface, dar avem, de asemenea, și un set extins de instrumente de integrare și interfațare dezvoltate de noi.

EXPERIENță

Începând din 1997, Globema a implementat sute de proiecte mici sau mai mari de livrare de software, dezvoltare și implementare pentru clienți din peste 30 de țări.

Consultați referințele pentru mai multe detalii.