Skip to main content

Prima implementare Smallworld 5 în Polonia a fost finalizată

By November 8, 2017May 9th, 2018Smallworld, Telecomunicații

Echipa noastră a finalizat prima implementare GE Smallworld Physical Network Inventory 5.1.3 in Polonia. Sistemul va fi utilizat de către  TOYA Group (al patru-lea mare operator CaTV din Polonia) pentru a modela peste 1,000 kilometri de fibră optică.

Implementarea a cuprins Smallworld Physical Network Inventory (PNI) 5.1.3 cât și Network Inventory Gateway (pentru a furniza acces internet și intranet la datele deținute în PNI) și FME Desktop. Soluția a fost deasemenea îmbunătățită și cu extensiile PNI utilizate frecvent: Physical Route Manager (PRM) și Optical Network Atlas (ONA). Proiectul a fost finalizat cu un  training profesional pentru utilizatori. Acum, soluția este acoperită de suport și mentenanță.

GE Smallworld NIS pe piața de CaTV din Polonia

Peste 600 companii operează pe piața de CaTV  din Polonia. Cei mai mari șase operatori oferă servicii la peste 90% din abonați. Cinci companii din acest grup: UPC Poland, Multimedia Poland, Netia, Inea și TOYA folosesc Smallworld Network Inventory pentru a modela și administra rețelele proprii. Globema a implementat, la toate aceste companii, soluții complete de inventariere a rețelelor .

Despre Grupul TOYA

Sieć światłowodowa TOYA w Smallworld PNI

Grupul TOYA oferă servicii avansate de telecomunicații prin fibră optică în toată Polonia. Compania este principalul operator de telecomunicații din provincia poloneză Łódź și a fost recunoscută în august 2017 ca furnizor al celui mai rapid internet fix în Polonia. Mai multe informații (in PL): toya.net.pl

Mai multe informații:

ONA, PRM & CATV DESIGN ÎMBUNĂTĂȚITE ȘI DISPONIBILE ÎN SMALLWORLD 5.1.3

NETWORK INVENTORY UNIFICAT LA UPC CEE

PESTE 70% DIN ABONAȚII CABLU TV DIN POLONIA ÎN SMALLWORLD PNI