Accesul facil la informații geografice, posibilitățile de stilizare și prezentarea simplă a datelor spațiale pot îmbunătăți considerabil procesele de business și pot aduce beneficii semnificative. Soluțiile specializate construite pe platforme Google GEO pot fi utilizate pentru operațiuni interne de zi cu zi, precum și pentru activitățile de marketing și vânzări. Cheia succesului este implementarea eficace susținută de cunoștințe, experiență și expertiză în domeniul soluțiilor geospațiale.

PRODUSELE GOOGLE GEO

Google Maps API Premium

Stratul de date Google Maps API Premium se suprapune peste Google Maps și crează propriile stilizări ale hărții. Versiunea business a Google Maps are limite extinse pentru servicii web, acces la toate straturile precum imagini satelitare, Street View și trafic. Datorită celei mai inovative tehnologii de cartografiere din lume puteți colecta, procesa, analiza și vizualiza propriile date putând crea informații importante. Globema ca Google Cloud Partner poate oferi toate informațiile necesare despre modelul de licențiere, prețurile și modul de utilizare al Google Maps API Premium.

Google Maps API Premium oferă suport enterprise-ready pentru cerințele aplicațiilor dvs. cartografiere. Google Maps API Premium utilizează același base code ca și Google Maps API standard, dar oferă caracteristici și beneficii suplimentare – Contactați  Globema pentru a obține mai multe informații despre beneficii, modelul de licențiere și prețuri.

GeoEstates – aplicație inovatoare pentru vizualizare proprietăți

GeoEstate este o aplicație web pentru domeniul imobiliar, care permite vizualizarea atât a investițiilor realizate cât și pe cele planificate. Localizare și împrejurimile sunt factori cruciali în alegerea celei mai adecvate proprietăți. GeoEstates îi pemite clientului să vizualizeze și să analizeze investițiile pe Google Maps. Cu ajutorul acestei aplicații viitorii clienți pot verifica cel mai apropiat punct de interes, cum ar fi ATM-uri, magazine alimentare, spitale sau indicații rutiere.

GeoMarketing – date de marketing și vănzări în Google Maps

GeoMarketing vă permite să optimizați afacerile și să răspundeți rapid la schimbările de pe piață, cu accent pe exploatarea potențialului nevalorificat înaintea competiției. Avantajul peste competitori vă permite să vă construiți o poziție mai bună pe piață. Pe baza analizelor Geomarketing puteți înțelege comportamentele clienților pentru a alege noi locații sau să identificați segmente de piață. Geomarketing este utilizat în domeniul financiar, asigurări, telecomunicații, precum și în retail.

GeoLocator – clienții găsesc afacerea dvs.

Geolocation este o aplicație dedicată pentru vizualizare magazine, puncte de service clienți, entitățil locale. Scopul principal al aplicației este prezenta sucursalelor sau punctelor de lucru pe Google Maps, împreună cu informații relevante, cum ar fi: program de lucru, detalii de contact, adresa, site-ul, logo-ul.

GeoGrid – date geospațiale accesibile în teren

GeoGrid face datele geospațiale mai accesibile pentru forța de muncă, atât de la biro cât și din teren. Cu GeoGrid, lucrătorii mobili au acces la hărți cu datele din GIS în orice moment pe orice dispozitiv mobil. În plus, aplicația permite agregare datelor din diferite sisteme: CRM, ERP, WFM, Fleet Management. Aplicațiile web și mobile sunt dedicate pentru utilități (termoficare energie electrică, petrol și gaze, telecomunicații), cu infrastructura tehnică.

GeoTraxx – Google Maps în aplicația dvs. pentru transport

GeoTraxx ajută la planificarea și optimizarea rutelor, inclusiv datele în timp real despre trafic. Cu această aplicație puteți determina ruta optimă, ținând seama de până la 23 de puncte intermediare. Informațiile întors se bazează pe traseul recomandat între punctele de început și de sfârșit, așa cum este calculat de către Google Maps API.

Înregistraţi-vă pentru un live demo!

Contactaţi-ne pentru a vă prezenta un live demo pentru orice soluţie Google GEO

Demo

Globema DevGeo business unit oferă servicii profesionale de dezvoltare de aplicații Google GEO, instruire, consultanță și suport. Consultanții noștri au certificări Google oficiale, precum și experiență dovedită în mai multe implementări Google Maps și Google Earth enteprise pentru diverși clienții din întreaga lume.

PARTENERIATUL GLOBEMA CU GOOGLE

Globema utilizează tehnologia Google Maps pentru a reprezenta date de rețea pentru companii de termoficare, energie și sectorul telecomunicațiilor încă din 2009. În prezent, Globema dezvoltă aplicații Google Maps & Earth pentru o varietate de industrii (retail, logistică, turism, servicii bancare și multe altele) ca Reseller Autorizat al produselor Google GEO pentru clientii enterprise din Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

Doriți să aflați mai multe despre partenerii noștri?

PARTenerii noștri