Skip to main content

PRM și ONA chiar mai bune – vezi ce am schimbat

By May 29, 2020November 27th, 2020Smallworld, Telecomunicații

Ne face plăcere să anunțăm că portofoliul de produse Globema pentru Physical Network Inventory 5.2.3 a fost lansat. Lansarea acoperă, printre altele, produsele Optical Network Atlas & Physical Route Manager urmate de aplicația 523 demonstrativă. Iată o prezentare rapidă: 

Physical Route Manager

PRM permite gestionarea rutelor fizice în rețelele de transmisie și facilitează modelarea serviciilor de transmisie a datelor și închirierea de fibre / perechi. Aplicația permite gruparea automată și manuală a oricărui număr de resurse fizice (cum ar fi fibrele, porturile și jonc’iunile) într-o entitate ușor accesibilă și gestionabilă numită Rută.

Here are the latest features of PRM:

 • Rutare automată:
  • utilizatorul poate alege cablurile de ieșire în locul ODF-urilor ca puncte de pornire ale algoritmilor
  • performanța a fost îmbunătățită
 • Îmbunătățiri minore suplimentare și remedieri de erori.

Optical Network Atlas

Acest modul pentru Smallworld PNI poate funcționa ca o aplicație autonomă. Generează automat documentație de hârtie ușor de imprimat și lizibilă a fragmentelor de rețea optică necesare pentru dezvoltare și întreținere. Schemele sunt generate folosind rute optice trasate dinamic, începând de la o anumită locație sau joncțiune folosind cabluri optice / fibre, rafturi / porturi ODF. Acest modul permite generarea de diagrame bazate pe date precise și îmbunătățește productivitatea echipelor de teren.

ONA a fost extins cu posibilitatea utilizării culorilor pentru prezentarea fibrelor și bundle-urilor:

 • Disponibil ca opțiune în ONA Scheme Generation Wizard (Aplicare colorare fibră și bundle sunt dezactivate în mod implicit)
  • Sunt disponibile mai multe opțiuni de colorare
  • În prezent nu este disponibil pentru o schemă de îmbinare generată pentru o singură îmbinare (de exemplu, folosind acțiune în Editorul de obiecte) – încă de îmbunătățit în versiunile viitoare
 • Îmbunătățiri ale performanței ONA, inclusiv imprimare directă în PDF fără salvarea diagramei în baza de date (Add-on-uri Report Pack și NIG)
 • Îmbunătățiri minore suplimentare și remedieri de erori

Îmbunătățiți modulele add-on Smallworld PNI cu noi

Avem câteva întrebări scurte despre experiențele dvs. cu Smallworld Physical Route Manager și Optical Network Atlas – am aprecia cu adevărat feedback-ul dvs. cu privire la soluțiile noastre!

Let's start