Skip to main content

PRM, CATV-DESIGN ȘI ONA – Noi funcționalități și compatibilitate cu SMALLWORLD 5.2.2

By April 9, 2020May 14th, 2020Smallworld, Telecomunicații

Avem vești bune pentru utilizatorii extensiilor noastre pentru Smallworld Physical Network Inventory ! Modulele noastre, Physical Route Manager (PRM), Optical Network Atlas (ONA) și CableTV Design (CATV-Design), sunt acum disponibile pe Smallworld PNI 5.2.2. Am adăugat acestor add-on numeroase îmbunătățiri ale performanței și funcționalității. Pregătiți-vă pentru rezervări de design încrucișat (și alte câteva îmbunătățiri):

PRM

PRM permite gestionarea rutelor fizice în rețelele de transmisie și facilitează modelarea serviciilor de transmitere a datelor și închirierea de fibre / perechi. Aplicația permite atât gruparea automată, cât și manuală a oricărui număr de resurse fizice (cum ar fi fibre, porturi și joncțiuni) într-o entitate ușor accesibilă și gestionabilă numită Rută.

Rezervări cross-design

Înainte de actualizare…
Utilizatorii PRM planificau rute optice în database designs separate. Care este rezultatul? Aceleași resurse (fibre și porturi) ar putea fi utilizate pentru servicii diferite, dar utilizatorii nu cunosc de obicei acest lucru până la merging. Conflictele erau detectate chiar la sfârșit iar utilizatorii trebuiau să lucreze mult timp pentru rezolvarea acestora și să reproiecteze. Sună cunoscut?

După actualizare

Acum, sistemul creează automat o înregistrare de rezervare într-un nou dataset de rezervări de tranzacții scurte (este posibil să configurați tipuri și stări PRM pentru care este creată rezervarea). Informații despre rezervările existente sunt disponibile imediat în panoul Candidaților PRM (și în alte locuri din UI PRM) în toate proiectele. Astfel, toți utilizatorii sunt conștienți de resursele utilizate de PRM cu mult înainte ca modificările să fie disponibile în vizualizarea comună. Acest lucru economisește mult timp și îmbunătățește calitatea proiectării rețelei de fibre.

Ce altceva este nou în PRM?

Afișarea fibrelor în panoul Candidați

Fibrele sunt acum grupate în pachete (bundles), îmbunătățind performanța și capacitatea de utilizare a cablurilor mari.

Rutare automată

  • pierderea optică calculată este acum afișată în rezultatele căutării,
  • algoritmii de auto-rutare (calea directă, o singură joncțiune și cea mai scurtă cale optică) sunt acum executate în paralel – utilizatorul ar trebui să obțină rezultate mai rapid decât în versiunile anterioare de PRM

Generarea de rapoarte îmbunătățite

MS Excel nu mai este necesar pentru a genera raportul de date PRM în format XLSX – îl puteți crea pe server fără MS Excel instalat

Panou afișare pierdere optică

Panoul de pierderi optice din aplicația PRM afișează acum pierderea pentru o singură fibră. Pentru rutele cu mai multe fibre, puteți selecta fibra folosind o listă derulantă – mult mai ușor de citit.

Grupuri Rute PRM Multiple

Acum este posibil să alocați ruta PRM selectată mai multor grupuri de rute PRM.

Cable TV Design

Modulul CaTV-Design simplifică procesul de proiectare a rețelei HFC. Soluția Globema permite pregătirea completă a proiectării HFC în cadrul aplicației Smallworld Physical Network Inventory.

Catalogul cerințelor de semnal pentru rețelele de frecvență radio (RF)

Pentru a efectua calcule corecte ale semnalelor pentru rețelele RF, este necesar să se definească parametrii de semnal solicitați pe nodul optic și pe amplificatoarele individuale din rețea. Aceste valori sunt de obicei specificate în ghidurile operatorului pentru a simplifica procesul de proiectare a rețelei.

În versiunea anterioară, valorile semnalului trebuiau date separat pentru fiecare nod de rețea și amplificatoare. Am extins noua versiune cu posibilitatea de a defini catalogul cerințelor de semnal pentru rețelele RF (concepte de proiectare). Odată definite, ele pot fi aplicate la orice rețea RF selectând un atribut pe nodul optic, modificând automat parametrii de calcul, de asemenea, pentru toate amplificatoarele din subrețea.

Optical Network Atlas

Acest modul pentru Smallworld PNI poate funcționa ca o aplicație de sine stătătoare. Acesta generează automat documentație ușor de imprimat și lizibilă a fragmentelor de rețea optică necesare în dezvoltare/extindere și întreținere. Schemele sunt generate folosind rute optice trasate dinamic, pornind de la o locație dată sau o joncțiune folosind cabluri optice / fibre, ODF shelves / porturi. Acest modul permite generarea de diagrame bazate pe date precise și îmbunătățește productivitatea echipelor din teren.

Prezentare ONA Planned Works

Gruparea pentru Design Changes și Planned PRM Routes a fost corectată.

Prezentare ONA PRM Route

Am îmbunătățit prezentarea în cazul schimbărilor de conectivitate planificate.

Interesat?

Echipa noastră de experți va fi bucuroasă să vă arate modulele actualizate și să vă explice pas cu pas modul de utilizare a tuturor funcționalităților noi. Nu ezitați să vă înscrieți la o prezentare live!

Aflați mai multe despre add-on-urile Smallworld PNI

data center manager

Data Center Manager pentru Physical Network Inventory

Physical Network Inventory

GE Smallworld PNI

Logical Network Inventory

GE Smallworld LNI

Optical Network Atlas pentru PNI

Physical Route Manager pentru PNI

Optical Path Scheme pentru PNI

Radio Network Inventory pentru PNI

Cable TV Design pentru PNI

Service Inventory pentru PNI și LNI

Data Quality Tool pentru Smallworld GIS

Network Inventory Maintenance Support

Logical Browser pentru LNI

LNI-Connector