Soluțiile din Platforma Google Maps sprijină comerțul electronic

By August 4, 2020November 27th, 2020Google

Economia a fost mult slăbită de restricțiile din primăvară datorită COVID-19. Această criză poate dura mult timp pe măsură ce pandemia continuă. Cum continuați să vă conduceți afacerea în condiții atât de dificile? Ce puteți face pentru ca întregul proces de cumpărături să fie cel mai convenabil pentru clienții dvs.? Cum să mențineți cifra de afaceri a companiei dvs. în timp ce respectați reglementările sanitare?

Ne amintim cu toții de restricțiile din al doilea trimestru al anului 2020 privind magazinele. Ele demonstrează că vânzarea de produse online este o linie de salvare pentru companii și ar trebui să fie o prioritate.

E-support pentru afacerea dumneavoastră

Canalele de vânzare online vă mențin afacerea și pot chiar înlocui canalele tradiționale de vânzare. Vânzarea de produse nu este însă suficientă – succesul poate fi mai mare. Construirea unei strategii de vânzare adecvate și un sistem puternic de comerț electronic sunt elementele de bază. Cel mai bun suport pentru acest proces este Google Maps Platform și instrumentele sale.

Folosiți potențialul Google Maps!

Am pregătit o serie de e-book-uri gratuite care prezintă posibilitățile platformei Google Maps. Are mult mai multe instrumente decât simple hărți – datorită Google Maps puteți îmbunătăți întregul proces de cumpărături, începând de la accesarea clienților pentru prima dată pe site-ul dvs. web și terminând cu livrarea produsului.

Ce veți învăța?

 • Cum să evitați problema coșurilor de cumpărături abandonate cu completarea automată Google Maps
 • Care este modalitatea ușoară de a minimiza greșelile de livrare
 • Cum să oferiți clienților dvs. informații actualizate, cum ar fi modificări ale programului de funcționare
 • Cum să profitați la maximum de Place Autocomplete și Geocoding API(și ce sunt aceste instrumente :))

Descărcați e-book-urile și aflați cum Platforma Google Maps vă poate îmbunătăți afacerea online!

  Numele dvs. (obligatoriu)

  Adresa email (obligatoriu)

  Prin prezentul document imi dau consimtamantuI pentru SC Globema RO SRL sa-mi trimita informatii despre oferta Globema utilizand echipamente de comunicatie electronica.
  Prin urmare, voi lua la cunostinta ca: * Administratorul datelor mele personale este SC Globema RO SRL (Baneasa Offices, str. Pechea 32-36, sect.1, Bucuresti, Romania), inmatriculata la Registrul Comertului in orasul Bucuresti sub numarul J40/14711/2007, CUI RO22203367. * Pot sa contactez Administratorul in scris la adresa str. Pechea 32-36, sect.1, Bucuresti, Romania sau prin e-mail: gdpr@globema.com * Datele mele personale sunt prelucrate numai pentru scopurile de marketing si serviciile Globema, in conformitate cu art. 6 par. 1 din GDPR, privind necesitatea procesarii in scopuri care rezulta din interesele legitime ale Administratorului. * Datele mele personale nu sunt profilate. * Datele mele nu vor fi comunicate altor terți decât societăților afiliate (Globema Sp. z o.o., Globema CS s.r.o) și părților autorizate prin lege. * Datele mele personale sunt stocate pentru o perioada de timp necesara pentru scopuri de marketing sau pana cand ma voi dezabona din lista de abonati. * Am dreptul de a accesa, rectifica, sterge, limita prelucrarea datelor mele personale, dreptul de a-mi transfera datele personale si de a obiecta procesarea acestora. * Am dreptul sa depun o plangere la o autoritate de supraveghere daca consider ca prelucrarea datelor mele personale incalca regulamentul general privind protectia datelor din 27 aprilie 2016.

  Introduceti codul de mai jos in casuta libera:
  captcha