Skip to main content

Planificarea transporturilor zilnice în doar câteva minute – o nouă implementare GeoTraxx

By September 15, 2017October 4th, 2017Google, Mobile

O altă companie (F4F Poland) a decis să utilizeze aplicația GeoTraxx bazată pe Google Maps. F4F Poland livrează și instalează frigidere comerciale în toată Polonia pentru cele mai mari branduri din industria alimentară. În prezent, datorită implementării Geotraxx, optimizării rutelor și programarea transportului durează doar câteva minute, înainte consumându-se multe zile. 

Optymalizacja tras i planowanie transportu

În fiecare an, F4F livrează și instalează mii de frigidere comerciale în toată Polonia. Această sarcină necesită o planificare și programare laborioasă (problema vânzătorului care călătorește …). Mulți factori trebuie luați în considerare, cum ar fi capacitatea vehiculului sau timpul necesar pentru descărcarea mașinii și instalarea frigiderului.

Înainte de implementarea Geotraxx, planificarea și programarea necesita mult timp și era complicată. În mod uzual, lucrurile s-au înrăutățit deoarece noi puncte de destinație trebuiau adăugate în timp ce planul era deja făcut pentru câteva zile înainte. În cele din urmă, F4F a decis să eficientizeze rutarea și programarea utilizând instrumente IT. Astfel a apărut interesul pentru aplicația GeoTraxx.

Planificarea eficientă a transportului și localizarea echipelor

GeoTraxx permite programarea rapidă și eficientă a transportului și acesta a fost principalul motiv pentru care F4F a ales aplicația noastră. Urmărirea poziției echipelor și generarea statisticilor de livrări efectuate s-au dovedit, de asemenea, a fi foarte importante funcționalități ale GeoTraxx.

Optymalizacja tras i planowanie transportu

GeoTraxx – aplicația dispecer

În prezent nu mai este nevoie de multe ore pentru planificarea și rutarea transporturilor. GeoTraxx face toată magia – dispecerul doar marchează punctele de destinație de pe hartă iar aplicația determină traseul optim. Totul este gata in doar cateva minute, in timp ce inainte de implementare planificarea transporturilor dura mai multe zile.

Optymalizacja tras i planowanie transportuGeoTraxx – aplicația șofer

 

Operațiunile chineze ale F4F

F4F operează nu numai în Polonia, ci și în țările din Extremul Orient (mai ales în China) și oferă servicii de outsourcing de fabricație. Compania deține birouri, depozite și alte infrastructuri în China.

Aflați mai multe:

PIERDEȚI TIMP PREȚIOS CU OPTIMIZAREA RUTELOR ȘI PLANIFICAREA TRANSPORTURILOR? CE SUPERPUTERI FOLOSIȚI PENTRU ANALIZA DATELOR GEOSPAȚIALE? GLOBEMA PRINTRE CEI MAI APRECIAȚI PARTENERI GOOGLE