Skip to main content

Participați la Conferința FTTH de la Berlin. Descoperiți cele mai recente soluții din domeniul rețelelor de fibră!

By March 6, 2024March 13th, 2024Uncategorized

Ne bucuram să anunțăm că vom participa ca și expozanți la urmatoarea Conferință FTTH din Berlin, care va avea loc în perioada 19-21 martie.

În cadrul evenimentului, vom prezenta o suită de soluții concepute pentru a sprijini întregul ciclu de viață al rețelei, inclusiv planificare, proiectare, construcție, furnizare de servicii și întreținere continuă.

Setul nostru cuprinzător de instrumente cuprinde software specializat pentru captarea și întreținerea datelor, proiectarea automată a rețelei și gestionarea eficientă a forței de muncă mobile.

Scopul nostru este de a oferi informații valoroase în optimizarea eficienței operaționale în sectorul telecomunicațiilor.

Conferința FTTH, cel mai important eveniment de fibră optică al anului

Conferința FTTH reunește companii și organizații de top dedicate avansării tehnologiei rețelelor de fibră optică.

Peste 4000 de participanți reprezentând peste 1000 de companii și 100 de țări, alături de 120 de expozanți și parteneri, sunt așteptați să participe. Această conferință promite un schimb dinamic de cunoștințe, perspective și soluții care abordează cele mai recente tendințe și provocări din industrie.

Workshop-urile sunt realizate de membrii  FTTH Council Europe dau startul evenimentului, urmate de o conferință de două zile, cu discursuri principale și sesiuni de panel. Participanții vor discuta și dezbate toate aspectele FTTH, 5G și alte tehnologii și servicii legate de fibră și impactul lor asupra societății.

Globema la Conferința FTTH

Conferința va include și un târg de două zile (20-21 martie), prezentând o gamă diversă de oferte de la peste 120 de expozanți. Companiile își vor prezenta cele mai recente produse și servicii dedicate sprijinirii rețelelor Fiber-to-the-Home (FTTH).

Globema, ca furnizor cu experiență în furnizarea de servicii și sisteme pentru sectorul telecomunicațiilor, este pregătită să aibă un impact semnificativ la conferință. Ne bucurăm să ne angajăm în discuții despre cum putem contribui la îmbunătățirea operațiunilor, întreținerii și proiectării rețelei.

Vă invităm să interacționați cu noi în timp ce prezentăm portofoliul nostru extins de soluții adaptate pentru a răspunde nevoilor în evoluție ale operatorilor de telecomunicații:

Instrumente și servicii pentru construirea și întreținerea unui model digital al activelor de rețea – Platforma GlobIQ

Platforma acceptă aducerea și întreținerea datelor de rețea. Este soluția perfectă pentru operatorii care caută instrumente care îi vor ajuta să implementeze un sistem de inventar al rețelei și să construiască un model digital al activelor lor de rețea.

GlobIQ ajută la:

  • obținerea informațiilor de rețea din mai multe surse (documentație pe hârtie, date colectate în teren și date în diverse formate digitale),
  • actualizarea și mentenanța rapidă a datelor într-un sistem de inventar de rețea implementat,
  • migrarea informațiilor de rețea când întâlniți rețele ale diferiților operatori.
GeoTask – Programare automată și management eficient al sarcinilor din teren

Sistemul nostru proprietar FSM revoluționează planificarea și gestionarea sarcinilor în domeniu, îmbunătățind atât întreținerea rețelei, cât și operațiunile de service pentru clienți.

Aplicații specializate pentru colectarea datelor de teren

Mobile Data Collector (iMDC) este o platformă pentru construirea de aplicații mobile personalizabile, controlate prin voce, care utilizează recunoașterea imaginilor și măsurători inteligente pentru colectarea eficientă a datelor de teren și raportarea task-urilor.

NetVersant Designer – Tool automat de proiectare a rețelei

Utilizați software-ul nostru de proiectare și optimizare pentru a eficientiza scenariile de proiectare a rețelei, asigurând eficiența costurilor și conformitatea tehnică pentru investițiile în infrastructură.

Ne întâlnim la standul 22B din Sala 25

Vizitați standul nostru pentru a participa în discuții despre provocările și cerințele dvs. și pentru a descoperi cum Globema poate veni în ajutorul dvs. Așteptăm cu nerăbdare să ne cunoaștem la Berlin!