Skip to main content

OPERAȚIUNILE DIN TEREN ÎN VREMEA PANDEMIEI

Impactul pe care pandemia de COVID-19 îl are asupra activității din majoritatea organizațiilor este evident. În mod special sunt afectate companiile care furnizează servicii pe teren, precum întreținere, service, livrări, transport , distribuție etc. Din cauza restricțiilor de deplasare, de carantină, de suspendare a activității sau a măsurilor suplimentare de siguranță a interacțiunilor dintre persoane, mulți astfel de furnizori de servicii trebuie:

  • să îndeplinească un număr crescut de comenzi, sarcini și îndatoriri având mai puțin personal disponibil,
  • reducă la minimum contactele între angajați și clienți pentru a diminua riscul de îmbolnăvire și răspândire a noului coronavirus.

Dacă vă confruntați cu astfel de situații, suntem gata să dăm o mână de ajutor cu soluțiile noastre software din gama Field Service Management (FSM). În general, un tool FSM automatizează planificarea, dispecerizarea, tratarea comenzilor, execuția și raportarea activităților de teren, asigurând și managementul în timp real al echipelor mobile.

Cu ajutorul consolei de dispecerizare și al smartphone-urilor angajaților, contactul direct dintre aceștia poate fi eliminat aproape complet.

Soluția noastră funcționează în model SaaS (Software as a Service). Aceasta înseamnă că este oferită în Cloud, fiind disponibilă pentru utilizarea imediată.

Soluțiile noastre se bazează pe Google Maps și asigură atât geolocalizarea eficientă a obiectelor, clienților sau angajaților, cât și optimizarea rutelor și deplasarea rapidă către destinațiile vizate.

Field Service Management – în sprijinul activităților dvs. pe perioada pandemiei

Companiilor dornice să adopte soluția FSM pe durata epidemiei le oferim o reducere de 50% din valoarea abonamentului SaaS.

Ne declarăm, de asemenea, disponibilitatea de a oferi gratuit soluția noastră de FSM furnizorilor de servicii implicați în mod direct în lupta cu epidemia de COVID-19.

Dacă doriți detalii suplimentare despre soluția noastră FSM și despre modul în care aceasta vă poate sprijini afacerea în momentele dificile pe care le traversăm, nu ezitați să luați legătura cu noi.