Skip to main content

O nouă implementare SMALLWORLD EL.GIS

By February 27, 2017March 13th, 2017Energie electrică, Smallworld, Smart Grid

Industria energetică poloneză crește cu Smallworld și Globema! Polenergia, unul dintre cei mai mari operatori energetici polonezi (Distribution System Operators), a ales Globema pentru implementarea sistemului Smallworld EL.GIS pentru managementul activelor.    

Despre Polenergia

polenergia

Polenergia Dystrybucja Sp. z o.o. este o companie de distribuție a energiei electrice care se concentrează pe distribuția energiei electrice pentru consumatorii industriali, centre comerciale și dezvoltatori imobiliari în diferite regiuni ale Poloniei, prin utilizarea propriilor capabilități de distribuție. Compania livrează energie pentru peste 8000 de clienți din întreaga țară cu un volum anual de 220 GWh. Polenergia livrează de asemenea gaz cu un volum anual de gaz natural livrat de 40 milioane Nm3. (440 GWh).

Compania operează două uzine de producție – Nowa Sarzyna (putere totală: 116 MWe electrică și termică 70 MWt) și Mercury (putere totală 8 MW). Polenergia operează și 7 ferme eoliene cu o capacitate totală de 245.3 MW.

Printre clienții companiei sunt: fabrici (Whirpool, Energa Group, Dalkia Poland S.A), dezvoltatori imobiliari – Marina Mokotów, Banderii, Solar Skorosze, Lewandow, Wola Prestige) și centre comerciale mari (mall-uri).

Polenergia's offical website

Scopul proiectului

Globema va implementa sistemul Smallworld EL.GIS la Polenergia împreună cu Smallworld Network Viewer. Proiectul acoperă și ajustarea modelului rețelei în EL.GIS la cerințele clientului și crearea unui model topologic al rețelei, care va fi construit pe baza datelor spațiale și descriptive obținute din hărțile Polenergia și din alte surse. În ultima fază a proiectului vor fi susținute traininguri specializate pentru angajații companiei și companiile colaboratoare.

Scopul proiectului este construirea unei baze de date unificată pentru activele rețelei și modelul său spațial. Un alt obiectiv este îmbunătățirea performanței principalelor procese de business prin punerea la dispoziția angajaților și colaboratorilor a informațiilor esențiale despre activele rețelei, într-un mod rapid. La final, EL.GIS va ajuta la optimizarea costurilor cu mentenanța rețelei și va crește eficiența generală a rețelei. Soluția livrată va beneficia de suport tehnic complet.

Despre EL.GIS

EL.GIS a fost dezvoltat de Globema și utilizat de companiile de distribuție energie electrică (DSO) cu mult înainte ca Electric Office să fie lansat. Sistemul este bazat pe platforma GE Smallworld și oferă suport pentru principalele procese de business pentru Distribution Network Operators & Distribution System Operators, precum planificarea și realizarea de noi investiții în rețea, re-tehnologizarea, operațiunile de planificare și mentenanță, managementul avariilor și al situațiilor neprevăzute.

Înregistrați-vă pentru live demo

9-2014-12-30-mock

Citiți mai multe:

GLOBEMA VA ACTUALIZA SISTEMUL SMALLWORLD EL.GIS LA RWE STOEN INTEGRATION OF EL.GIS WITH SAP SYSTEM AT PGE COMPLETED GLOBEMA COMPLETED A LARGE ENERGY NETWORK DATA MIGRATION PROJECT FOR PGE