Skip to main content

NOU SERVICIU ÎN PORTOFOLIUL NOSTRU – GEOTASK PLANNER

Activitatea companiei dvs. este se desfășoră cu precădere în teren? Aveți angajați șoferi pentru livrări sau tehnicieni de service în teren? Dacă răspunsul este da, știți cu siguranță că gestionarea eficientă a multor persoane și sarcini necesită mult timp. Vă ajutăm prin abordarea acestei provocări cu noul nostru produs, GeoTask Planner. Este un serviciu cloud cu un API care ajută la planificarea optimă a sarcinilor și rutelor.

GeoTask Planner vă permite să atribuiți automat sarcini angajaților, luând în considerare rutele optime și alte criterii specifice afacerii dvs. Eficacitatea GeoTask Planner a fost confirmată în timpul implementării aplicațiilor GeoTask și GeoTraxx, soluțiile nostre de Field Service Management.

Alocarea automată a sarcinilor are ca rezultat planificare mai eficientă și creșterea performanțelor în realizarea sarcinilor și activităților de teren, reducerea costurilor de transport și a emisiilor de CO2. Este demn de reținut, deoarece ecologia devine o parte importantă a strategiilor de business ale multor companii.

GeoTask Planner este disponibil în Cloud, astfel încât este ușor să lansați serviciul în 24 de ore și să evitați costurile aferente infrastructurii IT necesare pentru a realiza optimizări mari, care necesită resurse consistente.