Skip to main content

Lansare noua versiune Smallworld 5.1.8 și noi caracteristici în PRM și ONA

By December 19, 2018March 11th, 2019Smallworld, Telecomunicații

Add-on-uri cunoscute la Physical Network Inventory, Physical Route Manager (PRM) și Optical Network Atlas (ONA), sunt acum disponbile în noua versiune Smallworld 5.1.8. Noile versiuni depășesc versiunea de compatibilitate și includ un număr de îmbunătățiri, determinate de cerințele unui număr în continuă creștere de utilizatori ai celor două module.

Physical Route Manager permite gruparea unui număr de resurse fizice într-o entitate ușor accesibilă și ușor de gestionat numită “Route”. “Route” facilitează modelarea utilizării resurselor fizice pentru serviciile de transmisie de date și închirierea de fibre.

Ce este nou în PRM 5.1.8 (lansare 18.10)?

Integrare Logical Network Inventory 

prm-integration_lni_structure_route

Pachetele standard pot fi instalate împreună cu aplicația LNI (nu doar cu PNI) fără module de integrare adiționale. Ghidul de Instalarea/Upgrade a fost îmbunătățit pentru a descrie procesele de instalare pentru PNI și PNI+LNI. Caracteristicile de integrare au fost revizuite și au fost introduse corecții minore pentru a le îmbunătăți.

Suport TSTT pentru specificații și template-uri PON RME și CME 

Template-urile și specificațiile pot fi acum transferate între diferite baze de date utilizând tool-ul Template & Specification Transfer disponibil în PNI, pentru modelul de date îmbunătățit PNI-PON disponibil în cu produsul PRM.
Acesta cuprinde specificațiile RME (RME Optical Splitter, RME Optical Transmitter, RME Optical Receiver, RME EDFA, RME Attenuator, RME WDM), echipamentul fără geometrie CME care poate fi poziționat împreună Splice/Bay/TE (Optical Splitter, Optical Transmitter, Optical Receiver, EDFA, Attenuator, WDM). Exportul și importul unei specificații sau ale unui template vor include automat toate informațiile asociate port-urilor cu Lambda și Signal Flow.

Configurarea stilurilor porturilor și multi-porturilor RME pentru afișare status rute PRM 

Multiport Colours

Administratorul poate crea acum stiluri pentru porturile și multi-porturile RME care vor fi acum afișate în diferite stiluri, în funcție de existența și starea(activă sau planificată) serviciilor PRM care trec prin ele.

Tab PRM Data pentru obiecte Multi-Port 

Rutele PRM pot fi afișate în contextul obiectelor Multi-Port folosind tab-ul PRM Data. Anterior acest lucru a fost posibil doar pentru obiecte RME.


Optical Network Atlas extinde funcționalitățile standard ale Smallworld Physical Network Inventory cu generarea automată a schemelor pentru traseele de fibră optică. Tool-ul permite prezentarea schemelor de fibră generate în diverse moduri (pe ecran în cadrul aplicației Smallworld, ca documentație tipărită sau în fișiere PDF).

Ce este nou în ONA 5.1.8 (lansare 18.10 )?

În aceeași schemă vor fi afișate câtev mici Splices sau Splice Trays 

518_ONA-Many-splices-per-page-is-awesome

Adăugarea acestei funcții are ca rezultat o formă  compactă pentru diagramele Splice. În cazul unor îmbinări foarte simple (adică în linie dreaptă sau terminal), se vor afișa mai multe scheme de joncționare pe o singură pagină de ieșire.

Suport multi-porturi în cadrul Diagramei FTTH 

518-Multiport FTTH ONA

Generatorul ONA-FTTH a fost îmbunătățit pentru a gestiona în mod adecvat multi-porturile modelate în cadrul rețelei FTTH, atunci când acestea servesc scopului  Optical Distribution Frames/Patch Panels.

New Customisation module keeping Layout XML files in one place

Aflați mai multe despre add-on-urile la Smallworld PNI

data center manager

Data Center Manager pentru Physical Network Inventory

Physical Network Inventory

GE Smallworld PNI

Logical Network Inventory

GE Smallworld LNI

Optical Network Atlas pentru PNI

Physical Route Manager pentru PNI

Optical Path Scheme pentru PNI

Radio Network Inventory pentru PNI

Cable TV Design pentru PNI

Service Inventory pentru PNI și LNI

Data Quality Tool pentru Smallworld GIS

Network Inventory Maintenance Support

Logical Browser pentru LNI

LNI-Connector