Niciun sistem nu oferă valoarea dorita fără a avea date exacte. La Globema înțelegem că o calitate bună a datelor este esențială atunci când vine vorba de implementarea cu succes a soluției Smallworld.

  • Aveți probleme cu calitatea datelor în soluția dvs. de inventar de rețea?

  • Aveți nevoie de ajutor în colectarea, curățarea și standardizarea datelor?

  • Aveți deja în desfașurare un proiect de migrare a datelor, dar doriți să îl finalizați mai devreme, aducând resurse suplimentare?

  • Trebuie să scurtați intervalul de timp pentru actualizarea datelor din soluția dvs. de inventar de rețea după actualizări sau modificări reale ale rețelei?

Lucrăm cu date geospațiale în fiecare etapă a procesului:

Analizăm sursele de date vechi și le transformăm în obiecte Smallworld folosind instrumente ETL (extract-transform-load).
Vă ajutăm să reorganizați procesele sau să livrăm instrumente pentru a reduce pierderea de date în activitățile de colectare și întreținere a datelor.
Unificăm modul în care sunt modelate datele – pentru a simplifica procesele și instrumentele utilizate în gestionarea datelor de inventar de rețea.
Putem corecta datele deja existente în Smallworld, indiferent de problemă.
Susținem colectarea de date din teren cu instrumente și proceduri dedicate.

MOTIVE PENTRU PĂSTRAREA CALITĂȚII DATELOR

  • Calitatea datelor în sistemul de inventar de rețea este un factor primar al implementării cu succes și a rentabilității investiției din proiectul de inventar de rețea
  • Baza de date centrala a activelor de rețea este o bază pentru transformarea digitală a proceselor dvs. de afaceri, inclusiv automatizări OT / IoT, întreținere predictivă și altele.

LĂSAȚI-NE SĂ VĂ AJUTĂM

Ne străduim să profităm la maximum de datele disponibile – nu există înregistrări pierdute pentru noi.

Cunoașterea telecomunicațiilor și utilităților

Avem cunoștințele necesare să înțelegem datele sursă specifice industriei dvs. Am realizat numeroase proiecte de implementare și întreținere a soluțiilor de stocare a rețelei pentru clienții de telecomunicații și utilități. Experții noștri au o înțelegere profundă a modelului de date în aplicațiile bazate pe Smallworld: Physical Network Inventory, Electric Office, Gas Office.

Proiecte de migrare de date

De-a lungul anilor, am livrat peste 50 de proiecte de migrare de date și proiecte de curățare a datelor pentru clienții din Europa și America de Nord. Este vorba de milioane de kilometri de cabluri, conducte, linii aeriene și conducte; zeci de milioane de noduri de rețea!

Avem experiență în migrarea datelor din  sistemele vechi de inventar de rețea la soluții Smallworld: foi de calcul Excel, desene CAD, hârtie și documentație scanată și alte surse de date digitale.
Ne ocupăm de aproximativ 1 gigametru de rețea în întreaga lume – adică 1 milion km retea de conducte de termoficare, retea telco si energie.

CARE ESTE PLANUL?

Contactați-ne și aflați mai multe despre expertiza, experiența și modul nostru de lucru

Ne trimiteți cerințele și începeți un proiect pilot cu Globema

Semnați un acord-cadru cu Globema pentru a accesa resursele noastre