Skip to main content

ÎNCĂ O COMPANIE DE ENERGIE TERMICĂ UTILIZEAZĂ SMALLWORLD DH.GIS

By August 31, 2018November 8th, 2018Termoficare

Sărbătorim finalizarea încă unui proiect Smallworld ! Echipa noastră a implementat DH.GIS la PEC (companie de distribuție energie termică) din regiunea Oswiecim, în mai puțin de 7 luni. Sistemul susține deja PEC în pregătirile pentru sezonul de încălzire din acest an.

Proiectul a cuprins o implementare amplă: migrarea datelor de pe hărțile de bază, instalarea și configurarea DH.GIS, livrarea și configurarea hardware-ului, instruirea utilizatorilor sistemului și multe altele.

Astăzi, Globema DH.GIS, împreună cu aplicațiile web și cele mobile, sunt utilizate pentru a gestiona, dezvolta și întreține rețeaua de termoficare în 30 de orașe. Aproximativ 4,5 milioane de clienți finali sunt conectați la rețele de încălzire create folosind produsul Globema.

Pentru mai multe informații despre implementare și despre PEC Oswiecim accesați:

Câteva lucruri interesante despre PEC

PEC utilizează rețeaua primară de transport agent termic transportând apa fierbinte la o temperatură de 70-135°C (158-275°F). Cum livrarea agentului termic în locuințe la această temperatura ridicată poate fi riscant, sunt utilizate punctele termice pentru a răci agentul termic până la temperatura de 60- 80°C (140-176°F). În final, agentul termic este transportat prin rețeaua de distribuție la clienții finali.

PEC Oswiecim a fost una dintre primele companii poloneze de termoficare care a realizat sistemul de monitorizare a substațiilor de încălzire urbană. Primul obiect a fost acoperit de telemetrie în 1994.

Mai jos puteți vedea o hartă care prezintă o rețea de termoficare gestionată de PEC (click pentru mărire).
Culorile roșu și galben indică o rețea deținută de PEC. Pictograma rotundă galbenă indică schimbătoarele de căldură și stațiile de pompare.