Skip to main content

Implementare Smallworld EO și servicii FME efectuate pentru un DSO din Turcia

By September 11, 2017March 14th, 2018Energie electrică, Services, Smallworld

Recent Globema a livrat servicii pentru Smallworld Electric Office și FME pentru unul din cei mai mari DSO (distribuție electricitate) din Turcia. Unul dintre rezultatele obținute a fost simplificarea exportului de date din Smallworld folosind FME.

Implicarea noastră a început cu un  training onsite al utilizatorilor FME în Turcia.

În următorul pas, echipa noastră a efectuat analiza implementării Electric Office și a FME și a identificat posibilele oportunități de eficientizare a performanței generale a sistemului.

Analiza a acoperit:

  • Arhitectura rețelei
  • Hardware
  • Software suplimentar instalat pe servere și stații de lucru și influența acestuia asupra nivelului de securitate al sistemului
  • Controlul accesului la nivel de fișiere Windows / Unix
  • Controlul accesului la nivelul serverului de bază de date
  • Controlul accesului la nivelul aplicației

Pe baza informațiilor colectate, am pregătit sugestii de îmbunătățire și plan de acțiuni recomandate menite să îmbunătățească securitatea generală a sistemului.

După examinarea raportului nostru, clientul a decis să pună în aplicare toate recomandările dezvoltate de echipa noastră.

În ultimul pas, am implementat îmbunătățirile propuse. Ca rezultat, timpul necesar exportului de date de la Smallworld a fost scurtat iar nivelul de securitate al sistemului a crescut. Echipa noastră a instalat, de asemenea, Microsoft Windows Dynamic Cache Service și datorită acestuia performanțele sistemului au fost îmbunătățite.