Skip to main content

IMPLEMENTARE FIELD FORCE AUTOMATION LA GPEC (COMPANIE DE UTILITĂȚI)

By June 10, 2015Uncategorized

Globema a finalizat implementarea Field Force Automation (FFA) la GPEC (Gdańskie Przedsiębiorstwo Energetyki Cieplnej) – principalul operator al rețelei de distribuție a energiei termice din partea de nord a Poloniei. Proiectul s-a finalizat la data de 6 Aprilie.  

Sistemul de gestionare a forței de muncă va deveni un element crucial al proiectului realizat în prezent, care are ca scop să optimizeze procesele majore de business la GPEC. GE Field Force Automation, soluția selectată printr-un proces de licitație publică, va fi folosită de 110 echipe de teren, ce operează în orașele de pe litoral – Gdansk și Sopot.

FFA a fost integrat la GPEC cu GIS, Workflow, ERP și Active Directory. Deoarece aceste sisteme provin de la furnizori diferiți, proiectul a fost o mare provocare de integrare. În plus, FFA la GPEC  a fost interfațat cu Google Maps ca sursă de hărți landbase și motor de rutare precum și cu NFC tags pentru a gestiona ordinele de serviciu.

Rezultatele implementării FFA

Beneficiile așteptate în urma implementării  FFA la GPEC sunt, printre altele:

  • mai buna organizare a sarcinilor de serviciu și creșterea satisfacției clienților datorită îndeplinirii în timp mai scurt a lucrărilor precum și informare rapidă despre lucrările finalizate
  • costuri mai mici de realizare a sarcinilor datorită optimizării rutelor auto și simplificării întregului proces
  • informații actualizate despre lucrările finalizate și planificate
  • un management al echipelor de teren mai simplu și mult mai eficient

Finalizare proiect

La data de 23 Februarie a început perioada de stabilizare a soluției și s-a finalizat pe 6 Aprilie. Din păcate finalizarea proiectului a fost întârzâiată de implementarea noii versiuni a  sistemului FFA (una dintre primele implementari a versiunii 12 a FFA din lume). Ca și compensare a acestui inconvenient pentru GPEC, Globema a oferit gratis o extensie a soluției integrate care va crește valoarea întregului sistem de business.

Despre GE Field Force Automation

Field Force Automation de la GE Energy este o platforma de field service management tehnologic avansată , cu o structură modulară bazată pe component, construită și îmbunătățită în mulți ani de experiență în producție. FFA este o soluție completă care funcționează pentru toate resursele dumneavoastra— atât pentru activitățile simple cât și pentru cele complexe. FFA este rezolvarea pentru provocările reale de business asociate cu o gamă largă de servicii legate de procesele de business cum ar fi: creare de cereri de servicii, programarea și dispecerizarea echipelor din teren,  vizibilitate operațională, urmărirea Service Level Agreements (SLAs), gestionarea pieselor de schimb și oferirea de capabilități mobile avansate pentru compania dvs.

ffa

GE FFA include:

  • Modulul Planificare planificare strategică, tactică și operațională a resurselor și ordinelor de serviciu
  • Modulul Execuție pentru personal de birou și teren
  • Modulul Monitorizare pentru  informarea managementului executiv și operațional
  • Modulul Infrastructură pentru a implementa, integra și configura modelul bazat pe FFA
AFLAȚI MAI MULTE