Skip to main content

Este confirmat! – Încă odată suntem Google Cloud Premier Partner. De ce suntem așa de încântați? Statutul de Premier Partner este cel mai înalt nivel de parteneriat posibil pe care îl poate dobândi  o companie care lucrează cu Google Maps și ne dă dreptul să purtăm aceasta distincție:

Ce poate face un Premier Partner pentru afacera dumneavoastră?

Planificați implementarea unei soluții bazată pe Google Maps? Ce putem face noi să vă ajutăm și de ce e bine să lucrați cu un Premier Partner:

Statutul de Premier Partner este o confirmare că știm ce facem cand vine vorba de licențierea Google Maps. Vă putem ajuta sa fiți sigur că alegerea facută pentru tipul de licență Google Maps este cea potrivită pentru afacerea dumneavoastră.

Nimeni nu dobândește statutul Premier fară să știe tot ce e de știut despre dezvoltarea soluțiilor, integrarea si design-ul cu Google Maps. Doriți ca cineva să se ocupe pentru dumneavoastră de implementarea licenței Google Maps sau dezvoltarea aplicațiilor personalizate cu Google Maps?

Căutați cea mai bună îmbinare a API-urilor Google Maps pentru compania dumneavoastră? Vreți să vă asigurați că utilizați cat mai eficient posibil licența Google Maps? Nimeni nu vă poate susține mai bine ca un Premier Partner, cu aptitudini și experiența apreciată de Google.

De cele mai multe ori Premier Partners află despre actualizări, noi funcționalități și programe înaintea celorlalți utilizatori. Dacă lucrați cu un Premier Partner veți beneficia de noi dezvoltări pe cât de repede posibil.

Ca și Premier Partner, trebuie să fim tot timpul la curent cu noutățile Google Maps. Statutul Premier garantează înalta calitate a serviciilor Google Maps.

Doriți să optimizați utilizarea licenței Google Maps și să vă asigurați că nu ramâneți fără credite de hartă prea devreme? Nimeni nu vă poate ajuta mai bine decât un… da, așa este – Premier Partner

OK, dar cine este acest “Premier”?

Programul Google Maps Partner conține un număr de nivele diferențiate. Probabil nu vă va surprinde că Premier este cel mai înalt nivel pe care o companie îl poate câștiga. Mai mult, sunt puțini parteneri Google în lume ce ocupă nivelul Premier – noi suntem singurul Google Maps Premier Partner in Europa Centrala si de Est! Așa că avem un motiv foarte bun de sărbătoare

Deși suntem mândri de echipa noastră Google Maps pentru că a ținut pasul cu cerințele Google și a câștigat încă odată insigna Premier, știm că nu am fi reușit fără Clienții noștri și increderea pe care ne-au acordat-o. Mulțumim!

6 ani cu Google și mulți înainte!

Totul a început în 2012 când am devenit partener și Value Added Reseller pentru Google Maps. Apoi după 3 ani am câstigat statutul Premier pentru prima dată. Astăzi cooperarea cu Google înseamnă implementare, livrare și integrare de soluții enterprise construite peste Google Maps cât și distribuirea planurilor premium Google Maps.