Skip to main content

8 momente bune pentru a migra în Cloud

By March 19, 2019May 22nd, 2019Google

Migrarea în cloud poate aduce numeroase beneficii pentru orice firmă, mică sau mare. Dacă încă ezitați și aveți nevoie de mai multe motive sa va convingeți, le enumerăm pe cele mai frecvente pentru care puteți face migrarea și alege soluții cloud

Contractul meu pentru data center s-a încheiat

Data la care vă reînnoiți contractul cu data center-ul se apropie? În timp ce renegociați apar aspecte precum ajustările de costuri și alți factori limitativi – în acel moment, multe companii decid să se mute în cloud deoarece sunt mai flexibile iar decizia este una ce aduce beneficii.

Suntem în mijlocul unei achiziții

Una dintre cele mai mari provocări, atunci când companiile achiziționează alte companii, este alinierea datelor și aplicațiilor din mediul software. Este chiar mai greu atunci când trebuie să faceți acest lucru în mai multe centre de date on-premise. Pentru a îmbunătăți procesul, multe companii decid să își mute aplicațiile și datele cheie în cloud. De asemenea, este util atunci când vine vorba de adaptarea și acomodarea noilor regiuni geografice și a angajaților – aflați mai multe.

Cerințele mele de capacitate continuă să se schimbe

Nu contează dacă afacerea dvs. progresează sau este o schimbare rapidă sezonieră și trebuie să vă adaptați la o schimbare mai mare a capacității. Folosind cloud puteți crește sau scădea flexibil costul și plătiți pentru utilizarea reală.

Cicluri de refresh software și hardware

Dacă gestionați un centru de date on-prem, trebuie să vă amintiți despre actualizările obișnuite – înseamnă licențe software costisitoare și upgrade-uri hardware. Este adesea mult mai puțin costisitor să obțineți un abonament SaaS sau să mutați aplicația în cloud-ul public. Pentru o mulțime de companii este un prim pas al proiectului de migrare în cloud.

Nu mă simt în siguranță aici!

Trăim în vremuri de pericol cibernetic – asta este sigur. Cyber threats devin din ce în ce mai sofisticate și mai greu de prevenit. Furnizorii de soluții cloud investesc mult în siguranța cibernetică – este sigur să spunem că oferă o protecție mai bună decât ar putea să-și permită vreodată majoritatea companiilor. Migrând în cloud migrezi și o mulțime de riscuri, iar nivelul securității tale crește.

Trebuie să respect cerințele de conformitate

În multe domenii, cum ar fi sectorul bancar sau asistența medicală, conformitatea datelor este un factor cheie pentru business. Instrumentele și serviciile bazate pe cloud, care sunt deja conforme, vă pot ajuta să vă asigurați conformitatea dorită, deci dacă doriți să ajutați echipa IT – mutați-vă în cloud.

Încerc să dezvolt un produs nou

Multe companii observă o creștere mai rapidă a business-ului și o dezvoltare mai rapidă a produselor lor după mutarea în cloud. De ce se întâmplă asta? Un model de plată pay-as-you-go și furnizarea dinamică de capacitate pentru dezvoltarea și testarea produselor – acestea sunt cele mai importante motive. Deci, dacă doriți să economisiți timp și bani, migrați afacerea dvs. în cloud și creșteți-vă veniturile!

Este timpul să spuneți la revedere – este sfărșitul software-ului dvs.

Chiar și software-ul dvs. va ajunge la un final într-o zi. În loc să-i prelungească ciclul de viață on-prem, multe companii decid să replice serviciile în cloud atunci când primesc un anunț de eveniment la sfârșitul duratei de viață a software-ului critic al centrului de date.

Dacă aveți întrebări despre trecerea la Cloud sau despre Google Cloud Platform în general, nu ezitați să ne contactați. Vom fi bucuroși să vă arătăm cum să utilizați întregul potențial al Cloud.

Contactați-ne!

Citiți mai multe:

IoT la limită – ce este Edge Computing?
Iată cum IoT și Google Cloud pot transforma managementul flotei
5 motive pentru care să utilizați Google Cloud

Sursa: https://cloud.google.com/blog/products/storage-data-transfer/8-common-reasons-why-enterprises-migrate-to-the-cloud