Skip to main content

5 motive pentru care ar trebui să utilizați Google Cloud

By October 29, 2018December 10th, 2018Google, Services

Migrarea datelor și a serviciilor către Cloud poate fi un proces lent în multe companii, de multe ori cu multe obstacole în faza inițială. Soluțiile cloud sunt încă relativ noi; prin urmare, ele sunt sursa multor incertitudini. Chiar dacă pare că generează o mulțime de probleme, tehnologia Cloud merită efortul (în special Google Cloud). Să intrăm în subiect!

Ce anume determină companiile să fie atât de preocupate de utilizarea Cloud-ului? Putem menționa câteva motive: având soluții anterioare care au funcționat până acum, procedurile interne, investițiile anterioare în centrele de date fac dificilă implementarea procesului de migrare.

De fapt, suntem deja toți utilizatori Cloud. Majoritatea aplicațiilor pe care le folosim în viața de zi cu zi, personale și profesionale, se bazează pe infrastructura Cloud. Aici se adună datele personale, corespondența, documentele importante, fotografiile, datele despre locație. De ce avem încredere în aceste aplicații care au acces atât de ușor la datele noastre private? Răspunsul este destul de simplu – este convenabil.

Beneficiile Cloud

În primul rând, soluțiile Cloud se implementează rapid iar costul de pornire al sistemului este scăzut. Nu este nevoie să investiți în hardware, software sau licențe de la terți. Ele sunt scalabile, ușor de utilizat și de operat. Aveți acces la software din orice loc utilizând un dispozitiv conectat la Internet.

Securitatea este ceea ce preocupă multe companii și pe bună dreptate – încredințarea datelor dvs. este un risc mare. Dar nu vă faceți griji – furnizorii de Cloud sunt conștienți de responsabilitățile lor. Ei folosesc soluții de protecție foarte puternice, care de multe ori nu sunt la îndemâna multor companii, din punct de vedere al costurilor. Furnizorul este responsabil pentru întreținerea infrastructurii. Nu există o plată în avans sau un angajament – plătiți pentru utilizarea reală, utilizând puterea de calcul la cerere.

Cunoscând aceste beneficii, sunteți interesați de soluțiile Cloud? Dacă este așa – să aruncăm o privire asupra modului în care Google Cloud vă oferă și mai multe motive să utilizați Cloud.

De ce Google Cloud?

  • Implementare rapidă și flexibilitate– cu sprijinul Partenerului puteți alege o strategie de migrare adaptată pentru afacerea dvs. Veți învăța cele mai bune practici și reguli de implementare și funcționare cu succes în Cloud.
  • Sistem avansat de securitate– specialiștii în securitate de la Google și infrastructura de securitate multi-layer vor asigura siguranța datelor dvs. Securitatea Google Cloud este confirmată de numeroase certificate (citiți mai multe).
  • Combinați infrastructura cloud cu cea proprie (cloud hibrid) – este alegerea dvs. Puteți utiliza infrastructura IT existentă, în care tocmai ați investit, împreună cu cea Google.
  • Accesul la tool-urile Artificial Intelligence și Machine Learning – prin utilizarea acestora puteți crea servicii și produse moderne și puteți îmbunătăți soluțiile în mod constant.
  • Perioada de probă – nu sunteți sigur dacă Google Cloud este pentru dvs.? Nici o problemă! Pentru 12 luni îl puteți testa și învăța posibilitățile sale gratis. De asemenea, veți primi și un credit de 300 USD pentru Google Cloud services la alegere.

Retineți! Unele servicii Google Cloud vor fi întotdeauna gratuite.

Știați că 1/3 din traficul pe Internet trece prin rețeaua Google Fiber?

În calitate de Google Premier Partner suntem aici pentru a vă susține și pentru a vă ajuta să profitați din plin de platforma Google Cloud. Aflați cum vă puteți optimizați operațiunile utilizând întregul potențial Cloud.