Skip to main content

Participări Globema la evenimente în domenii ale inovației în România

By June 1, 2016November 6th, 2016Wydarzenia

Sucursalele Globema din România și Cehia promovează activ soluțiile și capacitățile noastre la diferite evenimente desfășurate pe plan local. În prima jumătate a acestui an Globema România a participat la unele conferințe și expoziții precum și la evenimente proprii de marketing pentru a expune soluțiile noastre inovatoare. Două dintre aceste evenimente sunt raportate pe scurt mai jos.

Ziua Comunicațiilor 2016

Echipa Globema România a participat activ la cea de-a 20 ediție a Zilei Comunicațiilor (ZCOM), organizată în București de către Agnor High Tech și ITS Events Management, cu suportul organizațiilor din domeniu, ANCOM, Ministerul pentrus Societatea Informațională și Comisia Europeană. Acest eveniment anual aduce laolaltă instituții publice reprezentative din sectorul român de telecomunicații, practic toți operatorii de telecomunicații importanți cât și companiile IT&C care activează pe piața de telecomunicații. Cu peste 700 de participanți înregistrați la ediția din acest an, ZCOM 2016 a combinat conferința axată pe dezvoltarea și trendurile din domeniul comunicațiilor cu expunerea unor soluții moderne pentru industria de telecomunicații.

Globema RO a fost prezentă și a expus la Ziua Comunicațiilor din acest an. Echipa noastră a prezentat câteva soluții IT, inclusiv Smallworld Network Inventory, Field Force Automation (Field Service Management System) și soluții Globema bazate pe Google Maps (GeoGrid, GeoMarketing și altele). Am fost încântați să observăm că standul nostru a fost vizitat de mulți participanți la conferință, inclusiv ministrul roamân al comunicațiilor, dl. Marius Bostan  (discutând cu directorul Globema, Cosmin Albu, în imaginea de mai jos) și că soluțiile noastre au prezentat interes pentru un număr mare de participanți la ZCOM.

2223234235235235

Încă un  Breakfast cu Google Maps

Google și Globema RO au găzduit o altă ediție a “Innovation Breakfast with Google Maps”. Aceste “Innovation Breakfasts” reprezintă o serie de întâlniri interactive cu liderii din business cu scopul de a populariza aplicarea soluțiilor Google Maps în suportul proceselor de business din diverse domenii.

Ultimul eveniment organizat de către Globema în Romania a avut loc la Phoenicia Grand Hotel în București. Această ediție a fost dedicată în principal industriei de telecomunicații unde soluțiile geospațiale și serviciile location-based au găsit zone largi de aplicare practică. La breakfast au participat manageri și consultanți din departamentele tehnice și de marketing/vânzări din firme importante de telecomunicații din România (Telekom, Vodafone, Orange, Radiocomunicații, Teletrans, Euroweb) cât și din organizațiile telecom (cum ar fi ANCOM, INTERLAN) și din companiile ICT care oferă solutii pentru piata comunicatii.

Consultanții noștrii au prezentat și discutat cu oaspeții invitați despre cum pot soluțiile Google Maps să susțină procesele de business vitale și  operațiunile efectuate de către oparatorii telecom. Aplicațiile Google ale Globema (GeoGrid, GeoTraxx și GeoMarketing) au fost prezentate ca exemple de astfel de sisteme geospațiale. Demonstrațiile live au generat discuții suplimentare cu privire la utilizarea extinsă a instrumentelor geospațiale, în special pentru suportul în departamentele de vânzări, marketing și mentenanță. Necesitatea disponibilității în întraga companie a datelor despre rețea și clienți în context geospatial a fost subliniată în repetate rânduri. Discuțiile au demonstrate că soluțiile Globema bazate pe Google Maps și/sau Smallworld Network Inventory îndeplinesc destul de bine aceste cerințe.

 2224234234234324

Citiți mai multe:

IN THE SHADOW OF MOUNT VESUVIUS… #GEISS16 GOOGLE MAPS & INNOVATIONS OVER A CUP OF COFFEE