Skip to main content

Globema printre cei mai apreciați parteneri Google

Globema a confirmat din nou statutul de Google Cloud Premier Partner. Activăm ca Google Partner în Europa Centrală și de Est. Globema este deja partener Google de mai bine de 5 ani, așa că poate vă întrebați care este noutatea? Ei bine, este vorba despre Premier – titlu care marchează cel mai înalt nivel posibil în cooperarea cu Google.

Partner Google

Menținerea statutului de Google Cloud Premier Partner nu este ușoară. În primul rând a trebuit să îndeplinim mai multe criterii stricte, printre altele echipa noastră a trebuit să finalizeze implementarea cu succes a mai multor soluții bazate pe Google Maps și să treacă mai multe examene tehnice. Prin urmare, titlul de Premier este o certificare a nivelului înalt de competențe atins de echipa noastră în domeniul serviciilor IT  – de la consultanță, analiză business, selectarea celor mai potrivite soluții de licențiere Google Maps (potrivite pentru fiecare domeniu în parte) la implementarea propriilor soluții pe baza Google Maps.

Google și Globema umăr la umăr

Activăm ca Google Cloud Premier Partner în Europa Centrală și de Est. Cooperarea noastră a început în 2012 și acoperă implementarea, livrarea și integrarea de soluții enterprise construite peste Google Maps cât și distribuția Google Maps Premium Plan.

Explorați soluțiile noastre bazate pe Google Maps

Citiți mai multe:

ROUTE OPTIMIZATION AND TRANSPORT SCHEDULING WITH GOOGLE MAPS CUM VĂ POATE AJUTA GOOGLE MAPS SĂ VĂ PLANIFICAȚI VACANȚELE? IOT ȘI GOOGLE MAPS ÎN CELE MAI SURPRINZĂTOARE LOCURI