Skip to main content

GLOBEMA la Telematics Conference SE Europe

By August 11, 2017August 17th, 2017Google, Wydarzenia

Globema va participa activ la viitoarea Conferință de Telematică din SE Europei, care va avea loc pe 28 septembrie 2017 la Bratislava.

Singura conferință și expoziție axată pe telematică în Europa de Sud-Est

De 7 ani Conferința Telematică SE Europe este singura conferință și expoziție axată pe telematică în Europa de Sud-Est. Reunește peste 120 de actori cheie din telematica comercială.

Mai multe informații

Reducere pentru participarea la conferință

Când vă înregistrați, puteți folosi codul promoțional Globema Bratislava, care vă oferă 20% reducere. Vă puteți înregistra aici.

Standul Globema

Ne puteți întâlni la standul # 13, care va fi situat în zona Coffee Break / Lunch. Puteți vedea planul de etaj al conferinței aici.
La standul noastru vom prezenta soluția de hărți Google Maps API Premium, care oferă o mulțime de beneficii pentru telematica comercială. Vom fi bucuroși să răspundem la toate întrebările dvs. și să vă prezentăm toate funcționalitățile Google Maps.

Google și Globema împreună

Acționăm ca partener Google Cloud Premier în Europa Centrală și de Est. Cooperarea noastră datează din 2012 și acoperă implementarea, livrarea și integrarea soluțiilor pentru companii construite pe hărți Google, precum și distribuția Google Maps Premium Plan.