Skip to main content

Globema își extinde portofoliul OSS prin achiziția NetVersant Designer de la Versant Solutions Group

By March 7, 2024March 12th, 2024Blog, Telecomunicații

Suntem bucuroși să anunțăm că Globema a achiziționat NetVersant Designer, un produs dezvoltat de Versant Solutions Group Inc.

Achiziția NetVersant Designer extinde portofoliul Globema de produse și servicii adaptate pentru sectorul telecomunicațiilor, cuprinzând soluții pentru planificarea rețelei, întreținerea rețelei și furnizarea de servicii, cu instrumente care sprijină proiectarea și construcția rețelei. Acest lucru va permite Globema să mărească oferta sa și să ofere suport cât mai cuprinzător companiilor de telecomunicații și televiziune prin cablu..

NetVersant Designer este o platformă de ultimă tehnologie care automatizează procesul de proiectare a rețelei și îi îmbunătățește eficiența.

Operatorii de telecomunicații și televiziune prin cablu pot crea și testa cu ușurință mai multe scenarii de proiectare și actualizare a rețelei, pentru a identifica în cele din urmă cea mai bună opțiune, conformă din punct de vedere tehnic și optimizată din punct de vedere al costurilor. Acest proces, care anterior putea dura săptămâni, poate fi acum realizat în câteva ore. Soluția NetVersant Designer economisește timp prețios și reduce semnificativ costurile de producție.

Această nouă aplicație din portofoliul Globema se aliniază cu angajamentul companiei de a rămâne în fruntea progreselor tehnologice și de a satisface nevoile în evoluție ale bazei sale globale de clienți.

Ryszard Rybus, CEO Globema, și-a exprimat entuziasmul față de achiziție, declarând:

Adăugarea produsului NetVersant Designer în portofoliul nostru subliniază dedicarea noastră de a oferi servicii de neegalat și soluții de ultimă oră pe piață. Obiectivul nostru principal este de a ajuta companiile din sectoarele telecomunicațiilor și televiziunii prin cablu în călătoria lor către obținerea succesului în afaceri.

Ryszard RybusCEO Globema

Ian Oliver, Președinte Versant Solutions Group Inc., și-a împărtășit încrederea în achiziție, declarând:

Suntem încântați să vedem că NetVersant Designer își găsește o casă nouă cu Globema. Suntem convinși că produsul pe care l-am creat folosind cunoștințele de specialitate și ani de experiență practică a designerilor și inginerilor de rețea cu scopul de a sprijini operatorii de televiziune și televiziune prin cablu va continua să prospere și să evolueze sub conducerea Globema, beneficiind atât utilizatorii existenți, cât și viitorii. .

Ian OliverPreședinte Versant Solutions Group Inc.

Globema intenționează să investească în dezvoltarea continuă a NetVersant Designer prin introducerea de noi caracteristici și funcționalități aliniate cu nevoile în evoluție ale sectorului telecomunicațiilor.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați https://netversant.globema.com/

Despre Versant Solutions Group

Versant Solutions Group vine în ajutorul operatorilor de telecomunicații și rețele de cablu să aloce resurse limitate pentru a-și construi sau a-și moderniza rețelele, obținând rezultate optime atât pentru business, cât și pentru clienții lor. Versant Solutions Group combină cunoștințele profunde ale industriei cu zeci de ani de experiență în dezvoltarea de instrumente software puternice și pragmatice pentru a aduce economii atât de costuri, cât și de timp pentru planificarea, proiectarea și implementarea rețelei.