Skip to main content

Încă o dată  Globema a fost premiată cu titlul „Forbes Diamond” de către  Forbes Magazine, repetând astfel succesul din 2009. Încă din 2007, Forbes premiază anual companiile  care și-au crescut în mod semnificativ valoarea pe durata ultimilor trei ani. Inițiativa Diamond este coordonată de către Forbes în cooperare cu Bisnode – furnizor mondial de informații în domeniul digital business.

Toate companiile Diamonds trebuie sa îndeplineasca o serie de cerințe stricte. Companiile calificate trebuie să fi desfășurat o activitate profiatbilă, să achitate la timp obligațiile financiare și să fi indeplinit criteriile de credibilitate. Companiile Diamond trebuie să aibă, de asemenea, cel puțin 1.5 milioane EUR venituri anuale din vânzări. Clasificarea  Diamond a fost creată cu metode de evaluare a afacerilor care combină abordarea veniturilor cu abordarea activelor.

Echipa Globema îi felicită pe ceilalți câștigători Forbes Diamonds din 2016!

Despre Forbes

Forbes Media este o companie globală de media, branding și technologie, cu accent pe știri despre afaceri, investiții,  tehnologie, antreprenoriat, leadership și stiluri de viata. Brand-ul Forbes ajunge astăzi la peste 75 millioane de oameni din întreaga lume cu mesajele sale despre afaceri.

Mai multe pe: www.forbes.com

Alte premii și distincții ale companiei

De-a lungul anilor de activitate Globema a primit numeroase certificate și premii prestigioase. În 2012 Globema a primit titlul “Market Leader in Innovation 2012” acordat de către The Journal of Economics.

Globema a primit deasemenea următoarele premii de la GE Energy:

  • GE Sales Channel Recognition Award
  • GE Energy Best Performance
  • GE Energy Customer Focus Award
  • GE Energy Growth Award

Globema în raportul Computerworld TOP 200

Globema se clasează anual pe poziții de top în raportul Computerwolrd TOP 200. Clasamentul Computerworld TOP200 cuprinde întreaga piață de IT.  Lista include atât distribuitori de software și hardware cât și integratori internaționali de sisteme la scara largă, case de software, centre de outsourcing și companii de consultanță IT.  Toate aceste companii oferă o gamă largă de produse și servicii în domeniul IT în Polonia și străinătate. Chiar dacă Globema este o firmă specializată în software geospațial și integrator de sisteme, reușește să-și mențină poziția de top în categoriile cheie.

computerworld200

Citiți și:

GLOBEMA RANKS HIGH IN ANNUAL COMPUTERWORLD TOP200 REPORT AGAIN ANOTHER ISTQB CERTIFIED TESTERS ON BOARD MAREK GONDZIO WAS ELECTED AS THE VICE-CHAIRMAN OF THE NCCET COUNCIL