Skip to main content

Globema se extinde la sud

By October 6, 2020December 15th, 2020Wydarzenia

Globema tocmai a înființat și și-a deschis următoarea companie fiică, Globema Adria. Această nouă entitate are sediul la Belgrad, Serbia, pentru a ne consolida poziția de business în Europa de Sud-Est, unde am observat deja un interes tot mai mare pentru soluțiile și serviciile noastre.

Operăm în regiunea CEE de peste 20 de ani și înțelegem cât de important este să avem un reprezentant local cu capacitatea de a comunica în limbi locale pentru dezvoltarea afacerii de succes, în special în țările balcanice și adriatice, aspectele legate de desfășurarea activității sunt atât de importante. Prin urmare, l-am numit pe Branko Veljkovic, care cunoaște foarte bine piața de software de acolo, ca director responsabil cu organizarea și dezvoltarea afacerii companiei.

Oferta noastră diversificată

Intrăm pe piața SEE cu întregul portofoliu al ofertei noastre, inclusiv Google Maps and Cloud cu GXperts BLS, soluțiile noastre network inventory  bazate pe Smallworld, instrumente și servicii FME și rețele Nozomi pentru securitate cibernetică OT / IoT, dar ne vom concentra pe propriile noastre produse și soluții, cum ar fi sistemul de gestionare a serviciilor de teren GeoTask, LocDoc – un nou instrument care utilizează AI / ML pentru automatizarea categorizării documentelor și hărților scanate, 4RES pentru prognozarea producției de energie din surse regenerabile și altele.

Cu această ofertă diversificată, putem aborda o gamă largă de verticale, dincolo de baza noastră tradițională de clienți de telecomunicații și utilități și să reacționăm rapid la nevoile reale ale piețelor Adria-Balcanice chiar de la începutul deschiderii companiei.

Globema în lume

Globema Adria este a cincea entitate din grupul Globema care este alcătuită din compania „mamă” Globema cu sediul în Varșovia, Polonia și companiile „fiice” Globema CS în Cehia, Globema RO în România și Globema US în SUA.