Skip to main content

Globema a lansat tool-ul web “Zone Manager” bazat pe Google Maps și ușor de utilizat. Modulul poate fi folost pentru gestionarea și vizualizarea zonelor în care activează o companie.

Globema Zone Manager poate fi folosit pentru vizualizarea ariei de activitate a unei anumite companii cât și nivelele ierarhice de organizare, direct în Google Maps. Modulul ofera mijloace pentru definirea și vizualizarea relațiilor dintre regiuni prin gruparea laolaltă a zonelor. Regiunile pot fi create automat – tool-ul poate calcula geometria în funcție de parametrii dați ai unei zone delimitate și de ierarhizarea acestora.

Zone Manager poate fi folosit ca un tool de sine stătător  cât și ca o extensie a tool-urilor IT folosite de către companii care au activități numeroase și diversificate. De exemplu, modulul poate extinde caracteristicile GE Field Force Automation – utilizat pentru optimizarea activității echipelor de teren, automatizarea dispeceratului, managementul activităților și altele.

Principalele caracteristici

  • Managementul zonelor de activitate
  • Suport pentru analize complexe
  • Definirea și vizualizarea zonelor și ierarhizarea acestora
  • Crearea automată a regiunilor
  • Vizualizarea relațiilor dintre zone

Câteva beneficii

  • Creșterea eficienței managementului regiunilor
  • Posibilitatea extinderii functionalităților tool-urilor cross-industry
  • O mai mare acuratețe în luarea deciziilor de investiții și marketing
  • Suport pentru realizarea diferitelor studii și analize
Globema Zone Manager live

66634235234534634

Despre aplicațiile bazate pe Google Maps

Google Maps ofera o gamă largă de servicii și instrumente pentru vizualizarea datelor, manipularea hărților, direcții și altele. Construirea de aplicații location-aware web și mobile cu Google Maps se realizează într-un mod facil și intuitiv. API-uril Google Maps oferă mijloace de integrare a celor mai utilizate hărți cu aplicațiile dvs.  Globema dezvoltă soluții specializate bazate pe Google Maps care pot fi utilizate atât pentru operațiunile interne uzuale cât și pentru activitățile de marketing și vânzări. Compania noastră colaborează cu Google încă din anul 2012 în scopul implementării, livrării și integrării soluțiilor business din Google Maps APIs.

Doriți să aflați mai multe? Contactați-ne

55463578423637

Citiți mai multe:

ALTERNATIVA PENTRU PLATFORMA GOOGLE MAPS ENGINE VISUALIZE YOUR NETWORK DATA ON GOOGLE MAPS & STREET VIEW