Skip to main content

GeoTraxx sprijină smart bins

By December 11, 2017May 10th, 2018Google, Mobile, WorkForce Management

PPBin, compania poloneză care proiectează și fabrică containere inteligente pentru deșeuri municipale subterane și semi-subterane, va utiliza aplicația GeoTraxx de la Globema. Containerele inteligente informează automat despre nivelul lor de umplere. Informațiile sunt apoi trimise către GeoTraxx, care va fi utilizat pentru gestionarea transportului de deșeuri. 

Route optimization and transport scheduling

Containerele fabricate de PPBin sunt echipate cu cartele SIM pentru a permite ca cele pline să trimită un mesaj text despre starea lor. Apoi, mesajul este procesat de un gateway SMS care generează o sarcină de golire a recipientului într-un interval de timp dat definit de SLA. Mesajul este transmis apoi aplicației GeoTraxx. În cele din urmă, un dispecer face cel mai eficient plan de transport al deșeurilor, folosind algoritmi GeoTraxx.

De ce GeoTraxx? PPBin a decis să utilizeze soluția noastră datorită API-urilor (Application Programming Interface) deschise și a capacității de a include termene condiționate (SLA) în timpul planificării rutelor.

PPBin face containerele de deșeuri subterane inteligente

 

PPbin este specializată în proiectarea, fabricarea și instalarea containerelor subterane și semi-subterane moderne pentru deșeuri municipale, precum și a containerelor subterane cu platformă hidraulică. Compania instalează și întreține containere inteligente subterane cu un sistem electronic de control al accesului, în cele mai mari orașe din Polonia.

Planning Waste Transport

 Diagrama containerului subteran fabricat de PPBin. (Phot. PPBin http://ppbin.com/en/undergrounds-containers/technical-information/)

Află mai multe: