Skip to main content

GEOTRAXX ajută pe cei care ajută – acțiunea #POSIŁEKDLASENIORA

Pandemia a îngreunat viața persoanelor în vârstă. Din fericire, tehnologia și instrumentele IT, cum ar fi GeoTraxx, sistemul nostru de Field Service Management pentru planificarea rutelor și livrărilor, pot susține organizații de caritate. Acesta este motivul pentru care am oferit aplicația GeoTraxx tuturor instituțiilor și organizațiilor implicate în lupta împotriva Coronavirusului. GeoTraxx este folosit acum de către Grupa Warszawa, coordonator al acțiunii #PosiłekDlaSeniora (Mese pentru persoanele în vârstă).

Despre ce este această acțiune?

#PosiłekDlaSeniora a început în martie 2020 imediat după creșterea cazurilor COVID-19 din Polonia. Vârstnicii, ca grupul cel mai vulnerabil, au fost sfătuiți să rămână acasă. Scopul acțiunii, coordonat de proprietarii de restaurante din Varșovia, a fost de a oferi persoanelor în vârstă mese echilibrate zilnic. Mâncarea este plătită de către comunitatea zrzutka.pl și livrate de voluntari persoanelor în vârstă desemnate de organizațiile de caritate.

Cum susține GeoTraxx #PosiłekDlaSeniora?

GeoTraxx a redus semnificativ timpul necesar pentru planificarea și optimizarea rutelor de livrare, astfel încât mesele să poată fi livrate rapid la adresele corecte.

GeoTraxx poate fi adaptat cu ușurință atât la cerințele de business din diverse domenii cât și la activitățile sociale. Este deosebit de util oriunde este important să organizăm livrări eficient și să reducem costurile de transport.

Pentru a susține acțiunea, nu am oferit doar o licență pentru GeoTraxx, ci și:

  • am dezvoltat un concept pentru a implementa sistemul pentru acțiuni de caritate și am configurat GeoTraxx într-un mediu client
  • am instruit planificatorii de rute pentru operarea sistemului
  • am adăugat câteva caracteristici adaptate necesităților specifice

Suntem mândri că aplicația noastră este folosită într-un scop nobil. În plus, #PosiłekDlaSeniora este o oportunitate de a ajuta două grupuri de oameni: deservește persoanele în vârstă și oferă, de asemenea, locuri de muncă pentru personalul de catering.

Acțiunea va continua – în ciuda eliminării treptate a restricțiilor. Numărul de cazuri COVID-19 rămâne în continuare ridicat, astfel încât persoanele în vârstă prezintă și ele risc ridicat.