Skip to main content

GEOTASK ÎN LABORATOR – CUM A ÎMBUNĂTĂȚIT SISTEMUL DE EȘANTIONARE “J.S. HAMILTON” POLONIA

Suntem mândri să anunțăm că “J.S. Hamilton” Polonia – laborator de cercetare acreditat – utilizează din septembrie anul trecut GeoTask, tool-ul nostru de gestionare a serviciilor în teren . “J.S. Hamilton” este specializat în analize de laborator de produse alimentare, chimie casnică, farmacie, ambalaje și bunuri industriale, combustibili și probe de mediu (apă, canalizare, deșeuri, sol). GeoTask acceptă procesele de eșantionare, marcare și livrare ale clientului.

Provocarea:

În medie, există câteva mii de probe prelevate în fiecare lună de către angajații “Hamilton”. Fiecare eșantion trebuie testat la scurt timp după ce a fost înregistrat și livrat în laborator – timpul este crucial aici. În plus, sarcinile sunt de obicei dispersate geografic. Procesele de prelevare și livrare trebuie să fie perfect planificate și organizate – nu există loc pentru greșeli sau întârzieri.

Rezultatul:

Colaborarea noastră a început în mai 2019. Experții Globema au analizat în profunzime nevoile laboratorului și au customizat GeoTask pentru a face față sarcinilor specifice și să aloce în mod corespunzător materialele necesare pentru eșantionare. Iată cum suportă GeoTask întregul proces:

  • Sistemul acoperă înregistrarea cererilor clienților finali
  • Organizează vizite / întâlniri la punctele de eșantionare în timpul etapei de notificare – în acest fel, disponibilitatea angajaților este utilizată optim
  • Determină automat materialele și recipientele necesare eșantionării în faza de notificare – economisirea timpului expeditorilor / serviciilor pentru clienți.

După câteva luni de testare, J.S. Hamilton a început să folosească GeoTask pentru a gestiona întregul proces de eșantionare a alimentelor și a mediilor pentru testare. Acum este folosit de câteva zeci de lucrători în teren.

How is it working out for them?

GeoTask permite includerea tuturor proceselor cheie de afaceri într-un singur sistem. Este perfect pentru susținerea planificării și gestionării eșantionării. Acesta oferă lucrătorilor din teren o aplicație mobilă convenabilă, care include planificări și le permite să înregistreze progresul activității lor. Sistemul oferă managerilor companiei informații complete despre eficiența și costurile eșantionării. GeoTask asigură gestionarea persistentă a proceselor de lucru pe teren, ceea ce duce la îmbunătățiri ale serviciului și satisfacției clienților. Angajații Globema sunt calificați excepțional și și-au dovedit abilitățile de implementare, cunoștințele vaste ale industriei și abilitățile analitice ale proceselor de afaceri.