Skip to main content

FSM ȘI INTEGRARE GIS – VEZI BENEFICII

Vă amintiți e-book-ul nostru despre Field Service Management System? Am menționat acolo importanța sistemelor de inventarierea rețelei bazate pe tehnologia GIS. Astăzi ne vom concentra asupra principalelor beneficii care pot fi obținute prin integrarea tool-urilor FSM și GIS. Vom explica, de asemenea, de ce acestea ar trebui să colaboreze îndeaproape!

Sursa principală de informații sunt datele colectate de echipele din teren. Documentele tehnice, specificațiile și datele cartografice / GPS sunt, de asemenea, importante.

Sistemele de stocare asigură un control complet asupra activelor rețelei (vezi DH.GIS – MANAGEMENT REȚELE TERMOFICARE). Datorită acestora nu numai că știm cum funcționează rețeaua dar, de asemenea, primim informații despre:
 • Parametri de transmisie pe baza calculelor termodinamice / hidraulice.
 • Materiale utilizate pentru construcție, datorită cataloagelor predefinite.
 • Zonele de furnizare existente și conectabile.
 • Conexiuni alternative în caz de defecțiune.
 • Datele de inspecție pentru întreținerea efectuată / planificată.
 • Starea conexiunilor sezoniere.

Datorită integrării cu aplicațiile FSM, modulele individuale ale sistemelor de inventariere pot fi folosite pentru a autoriza lucrări tehnice în rețea. Un flux de informații în două sensuri asigură înregistrarea în sistemul de inventar a oricăror modificări efectuate de echipele de teren.

Descărcați e-book-ul despre integrarea între sistemele FSM și GIS și vedeți cum puteți îmbunătăți cele mai frecvente operațiuni în rețeaua dvs. de termoficare.

  Numele dvs.

  E-mail de serviciu

  Operatorul datelor dumneavoastră cu caracter personal este Globema RO SRL cu sediul social în București. Aveți dreptul de a vă accesa datele cu caracter personal, dreptul de a le rectifica, dreptul de a restricționa prelucrarea acestora, dreptul la ștergerea datelor și portabilitatea datelor, precum și dreptul de a vă opune prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal. Informații detaliate privind prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal sunt furnizate în Politica de confidențialitate.