Skip to main content

Participați la FME World Fair 2021 – înregistrarea este deschisă acum!

By April 8, 2021April 15th, 2021ETL, Events, FME

FME World Tour a fost realizat ca o serie de evenimente și întâlniri pentru utilizatorii FME, organizate de Safe Software și parteneri locali. Deoarece încă nu este sigur să ne întâlnim sau să călătorim pentru astfel de evenimente, Safe Software a decis să schimbe forma evenimentului anual pentru utilizatorii FME în online – aflați mai multe despre FME World Fair!

Anul acesta, utilizatorii FME din întreaga lume se vor putea întâlni la un eveniment internațional – FME World Fair 2021, care va avea loc în perioada 4-14 mai 2021. Pe parcursul acestei conferințe care va dura aproape două săptămâni veți putea:

  • descoperi noile funcționalități FME 2021.00
  • să descoperiți modul în care este utilizată platforma FME direct de la utilizatori (exemple și studii de caz)
  • împărtășiți experiențe de lucru cu FME, precum și să stabiliți contacte de business cu utilizatori din întreaga lume.

Organizatorii principali sunt dezvoltatorii FME de la Safe Software, în timp ce partenerii din întreaga lume vor conlucra la aceasta conferință. În calitate de Safe Software Silver Partner, suntem și noi unul dintre organizatori!

Participați la sesiunile Globema în cadrul FME World Fair

Ca parte a activităților noastre, am planificat trei sesiuni. Împreună cu utilizatorii FME din Polonia (și nu numai!), vă vom vorbi despre proiectele implementate utilizând FME. Sesiunile noastre vor avea loc pe data de 11 mai la ora 11:00 CEST. 

  • În prima sesiune, „Cele mai bune exemple de utilizare platforma FME în domeniul guvernamental” utilizatorii FME de la agențiile și instituțiile guvernamentale vor vorbi despre modul în care FME îi ajută să creeze sisteme de informații spațiale, geoportaluri și alte activități. Reprezentanții Biroului Central de Geodezie și Cartografie, Consiliul de Geodezie și Cadastru Orășenesc din Poznan și Biroul Municipal de Planificare din Lodz își vor prezenta proiectele.
  • În cadrul prezentării „Cum putem utiliza FME în companiile de telecomunicații? Exemple de utilizare de pe piața europeană” reprezentanții Globema și experții FME vor vorbi despre modul în care utilizează FME în proiectele legate de telecomunicații. Prezentările vor arăta beneficiile integrării datelor. De asemenea, vom prezenta un proiect de creare a unei game de rețele mobile bazate pe locația turnurilor celulare pentru una dintre țările europene.
  • A treia sesiune se va referi la proiecte și implementări realizate în companii de topografie, arhitectură sau GIS. În cadrul sesiunii „Cum ajută platforma FME la lucrul cu date geospațiale? Cazuri de utilizare din AEC Industry” va include un reprezentant de la Visimind, care va vorbi despre rolul FME în asigurarea calității datelor spațiale.

Majoritatea prezentărilor vor fi în limba engleză și va exista posibilitatea de a pune întrebări vorbitorilor după fiecare prezentare.

Ne întâlnim la standul Globema 🙂

De asemenea, vă invităm să vizitați standul nostru virtual unde veți întâlni câțiva experți Globema și FME. Vom fi bucuroși să discutăm cu dvs. despre cum să integrați date din mai multe surse, să le gestionați mai eficient și să automatizați unele (sau majoritatea) proceselor dvs. pentru a economisi timp și bani. Nu așteptați! Înregistrarea la FME World Fair 2021 este acum deschisă (și gratuită!):

Participarea la eveniment este gratuită. Vă încurajăm să participați nu numai la sesiunea noastră, ci și la sesiunile pregătite de Safe Software și de alți coorganizatori. Aceasta este o reală oportunitate de a afla mai multe despre gama cuprinzătoare de funcționalități FME și implementări interesante din întreaga lume. Suntem încântați să vă întâlnim în mai!

Dacă sunteți interesat de mai multe detalii despre platforma de integrare a datelor și doriți să știți cum puteți utiliza FME în compania dvs., vizitați site-ul nostru FME sau contactați-ne.

Mai multe știri despre FME:

FME 2021.0 - o noua versiune este disponibila
Conversia datelor din CSV in geometrie spatiala
Geocodarea adreselor cu FME