Skip to main content

E-terra și Smallworld Electric Office integrate de Globema

By February 22, 2019May 21st, 2019Energie electrică, Smallworld

Echipa noastră a contribuit încă odată la dezvoltarea portofoliului de soluții GE Smallworld GIS. De data aceasta, în colaborare cu echipa GE Smallworld Cambridge, am introdus noi funcționalități pentru versiunea 5 a Smallworld GIS Adapter.

Smallworld Electric Office cu GIS Adapter oferă capacitatea automată de a introduce rețeaua în sistemele de gestionare și întreținere a întreruperilor, utilizând fluxurile de lucru standard pentru industrie și standardele de date IEC CIM v15.

Echipa noastră a extins GIS Adapter cu abilitatea de a exporta date de rețea de la Smallworld Electric Office la e-terra ADMS (și suport pentru formatul e-terra DNOM). Toate modificările de rețea sunt exportate automat ca fișiere XML din Office Electric. E-terra primește informații despre noile date prin intermediul serviciilor web.

Executarea manuală a exportului.

Provocările

Modelul de date E-terra diferă semnificativ de modelul de date al Electric Office, astfel încât echipa noastră a trebuit să dezvolte o mapare a modelului de date de la zero. De exemplu, a trebuit să împărțim câteva obiecte Electric Office în două sau să adăugăm obiecte virtuale, astfel încât e-terra să poată asimila date în mod corespunzător.

Vizualizarea generală a sarcinilor de schimb de date actualizate și arhivate.

GIS Adapter nu este singurul produs

De asemenea, merită menționat faptul că echipa noastră a dezvoltat câteva caracteristici standard ale diferitelor produse din portofoliul GE Smallworld – printre altele: Smallworld Physical Network Inventory, Smallworld Electric Office sau Smallworld Gas Distribution Office. Mai mult, de la începutul anului 2008, am fost implicați în dezvoltarea GE și susținerea suportului tehnic la nivel mondial pentru GE Smallworld Logical Network Inventory.