DINCOLO DE RUTARE – UN NOU EBOOK DESPRE GESTIONAREA SERVICIILOR DIN TEREN

Activitate de teren – am plecat, am finalizat sarcina, am revenit. Este dificil? Da și nu – chiar și după finalizarea lucrărilor din teren, există multe activități mici care trebuie să fie făcute. Aceasta necesită o planificare eficientă a rutelor și a programărilor, dar nu este tot. Există alți factori importanți care joacă un rol important în realizarea eficientă a sarcinilor din teren, în multe domenii de activitate.

Planificarea și atribuirea sarcinilor, găsirea unui traseu pentru fiecare persoană din echipă, activitatea specialiștilor odată ce ajung acolo, calcularea tuturor costurilor aferente, monitorizarea efectelor – doar pentru a numi câteva. Algoritmii specializați pot fi cel mai mare sprijin în fața acestor provocări. Soluții Field Service Management ca GeoTask vă pot ajuta.

Dincolo de rutare – planificarea lucrărilor de teren adaptată modelului dvs. de business

Domenii de activitate și procese tipice de business în care algoritmul aplicației GeoTask este util sunt descrise în ultimul noastru e-book. Se numește „Dincolo de rutare – planificare de lucru în teren adaptată modelului dvs. de afaceri”. În e-book veți găsi câteva exemple de situații reale, „poveștile utilizatorilor” – situații din diferite sectoare ale pieței în care GeoTask ajută mai mult decât prin simpla planificarea a rutelor.

Ce veți afla din e-book?

 • Cum să planificați încărcarea vehiculelor (de marfă)
 • Cum să comunici proactiv cu clientul
 • Cum să proiectați trasee optime, fie ele foarte lungi sau foarte scurte, cu multe opriri în aceeași zonă
 • De ce este necesar să potriviți competențele angajaților cu specificul sarcinilor și activităților.

E-book de descărcat

Variante multiple, o singură soluție: GeoTask acceptă fiecare scenariu, indiferent ce business desfășurați.

  Numele dvs.

  E-mail de serviciu

  Prin prezentul document imi dau consimtamantul pentru SC Globema RO SRL sa-mi trimita informatii despre oferta Globema utilizand echipamente de comunicatie electronica.
  Prin urmare, voi lua la cunostinta ca: * Administratorul datelor mele personale este SC Globema RO SRL (Baneasa Offices, str. Pechea 32-36, sect.1, Bucuresti, Romania), inmatriculata la Registrul Comertului in orasul Bucuresti sub numarul J40/14711/2007, CUI RO22203367. * Pot sa contactez Administratorul in scris la adresa str. Pechea 32-36, sect.1, Bucuresti, Romania sau prin e-mail: gdpr@globema.com * Datele mele personale sunt prelucrate numai pentru scopurile de marketing si serviciile Globema, in conformitate cu art. 6 par. 1 din GDPR, privind necesitatea procesarii in scopuri care rezulta din interesele legitime ale Administratorului. * Datele mele personale nu sunt profilate. * Datele mele nu vor fi comunicate altor terți decât societăților afiliate (Globema Sp. z o.o., Globema CS s.r.o) și părților autorizate prin lege. * Datele mele personale sunt stocate pentru o perioada de timp necesara pentru scopuri de marketing sau pana cand ma voi dezabona din lista de abonati. * Am dreptul de a accesa, rectifica, sterge, limita prelucrarea datelor mele personale, dreptul de a-mi transfera datele personale si de a obiecta procesarea acestora. * Am dreptul sa depun o plangere la o autoritate de supraveghere daca consider ca prelucrarea datelor mele personale incalca regulamentul general privind protectia datelor din 27 aprilie 2016.