Skip to main content

DINCOLO DE RUTARE – UN NOU EBOOK DESPRE GESTIONAREA SERVICIILOR DIN TEREN

Activitate de teren – am plecat, am finalizat sarcina, am revenit. Este dificil? Da și nu – chiar și după finalizarea lucrărilor din teren, există multe activități mici care trebuie să fie făcute. Aceasta necesită o planificare eficientă a rutelor și a programărilor, dar nu este tot. Există alți factori importanți care joacă un rol important în realizarea eficientă a sarcinilor din teren, în multe domenii de activitate.

Planificarea și atribuirea sarcinilor, găsirea unui traseu pentru fiecare persoană din echipă, activitatea specialiștilor odată ce ajung acolo, calcularea tuturor costurilor aferente, monitorizarea efectelor – doar pentru a numi câteva. Algoritmii specializați pot fi cel mai mare sprijin în fața acestor provocări. Soluții Field Service Management ca GeoTask vă pot ajuta.

Dincolo de rutare – planificarea lucrărilor de teren adaptată modelului dvs. de business

Domenii de activitate și procese tipice de business în care algoritmul aplicației GeoTask este util sunt descrise în ultimul noastru e-book. Se numește „Dincolo de rutare – planificare de lucru în teren adaptată modelului dvs. de afaceri”. În e-book veți găsi câteva exemple de situații reale, „poveștile utilizatorilor” – situații din diferite sectoare ale pieței în care GeoTask ajută mai mult decât prin simpla planificarea a rutelor.

Ce veți afla din e-book?

  • Cum să planificați încărcarea vehiculelor (de marfă)
  • Cum să comunici proactiv cu clientul
  • Cum să proiectați trasee optime, fie ele foarte lungi sau foarte scurte, cu multe opriri în aceeași zonă
  • De ce este necesar să potriviți competențele angajaților cu specificul sarcinilor și activităților.

E-book de descărcat

Variante multiple, o singură soluție: GeoTask acceptă fiecare scenariu, indiferent ce business desfășurați.

    Numele dvs.

    E-mail de serviciu

    Operatorul datelor dumneavoastră cu caracter personal este Globema RO SRL cu sediul social în București. Aveți dreptul de a vă accesa datele cu caracter personal, dreptul de a le rectifica, dreptul de a restricționa prelucrarea acestora, dreptul la ștergerea datelor și portabilitatea datelor, precum și dreptul de a vă opune prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal. Informații detaliate privind prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal sunt furnizate în Politica de confidențialitate.