Skip to main content

Cum vă poate ajuta GOOGLE MAPS să vă planificați vacanțele?

By March 8, 2017March 13th, 2017Google, Mobile, Services

NaCesty, unul dintre cele mai mari portaluri de căutare, planificare și rezervare călătorii din Cehia a ales Google Maps Premium Plan pentru îmbunătățirea serviciilor. Implementarea Google Maps a condus la creșterea numărului de utilizatori și clienți ai NaCesty.

NaCesty și Google Maps Premium Plan

Mulți călători au probleme cu găsirea celei mai scurte rute către aeroportul care oprează cursa lor, de multe ori în locații exotice. NaCesty a rezolvat problema prin adăugarea unei funcționalități de căutare care ajută la găsirea celui mai apropiat aeroport (pe baza adresei utilizatorului) și apoi vizualizarea rutei în Google Maps.

NaCesty a solicitat codul poștal și l-a utilizat pentru a calcula distanța și timpul necesar pentru a ajunge la 13 aeroporturi din apropiere. Compania a pregătit o bază de date cu aeroporturile care au zboruri directe și cu cele care oferă zboruri cu conexiuni intermediare până la destinația solicitată. Cunoscând durata zborului între aeroportul de plecare și cel de sosire a permis NaCesty să sugereze un aeroport care este la mai puțin de 2,5 ore de condus cu mașina față de adresa utilizatorului.

Soluția include și monitorizarea rezultatelor și adăugarea codului poștal și adresei la plasarea comenzii. Locația utilizatorului este apoi salvată într-un cookie care poate fi utilizat oricând ulterior pentru viitoare căutări și pentru primirea de recomandări.

NacestyAeroporturi de plecare recomandate de NaCesty.cz când se caută o excursie în Cuba.

De ce Google Maps?

Google Maps API este cea mai inovativă platformă de maping din lume. Milioane de site-uri web și aplicații folosesc Google Maps API pentru a îmbunătăți experiența căutării de locații pentru utilizatorii lor. Google Maps API Premium poate fi utilizată în aplicații interne sau comerciale (paid) și în soluțiile de asset tracking (de ex. fleet management). Această licență permite suprapunerea straturilor de date peste Google Maps și crearea de stiluri de hartă personalizate. Versiunea business a Google Maps are limite superioare pentru Web Services, acces la toate layerele (satellite layers, Street View, traffic layer) și un mecanism cuprinzător pentru sugestii care face ca introducerea unei adrese să fie mult mai ușoară și rapidă.

Doriți să aflați mai multe despre Google Maps Premium Plan? Contactați-ne!

Despre NaCesty.cz

NaCesty.cz este un motor de căutare pentru călătorii, cazare și bilete de avion localizat pe serverele agențiilor de turism germane. Încă din 2004 s-a specializat în recomandări online pentru cele mai bune vacanțe. Compania s-a specializat în vânzări pe internet și oferă vacanțe în peste 60 ooo de hoteluri pe tot globul.

More about NaCesty.cz

Read more:

GOOGLE STREET VIEW ENHANCEMENTS SMART SCROLLING COMES TO MOBILE GOOGLE MAPS ROUTE OPTIMIZATION AND TRANSPORT SCHEDULING WITH GOOGLE MAPS